Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[11/12/2008]Warrock Hacks WE11ington Public Injector

fr33k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
" leprzego" , "twrzy\ilem"

swoja postawa reprezentujesz tatmo forum, czyli krotko mowiac fajne macie sposoby na promowanie forum... placa ci za to ? ^^

@2up

no nie wiem, jesli pisze path not found to znaczy ze droga nie zostala odnaleziona, moze nazwales inaczej folder, moze nie masz w program files albo cos jescze innego ...

Opublikowano

jedno jest w nim śmieszne nie ma anty i to jest dobre. ja sobie gram spokojnie pojawa sie hacker bierzemy kick wszyscy y i kickneło go tym bardziej ze jak spotka sie takiego gracza co haxil a go kikło to raczej wstyd sie pokazywac.

76561197995014005.png

Opublikowano
jedno jest w nim śmieszne nie ma anty i to jest dobre. ja sobie gram spokojnie pojawa sie hacker bierzemy kick wszyscy y i kickneło go tym bardziej ze jak spotka sie takiego gracza co haxil a go kikło to raczej wstyd sie pokazywac.

Nie kazdy jest tak pojebany(a moze jest?), zeby uzywac hacka bez antykicka xD

223yy6fv2.jpg

w527.png

C++ 100%

Pascal 100%

Delphi 100%

VB 100%

;]

Opublikowano

ja pierdole, mi zadne hacki nie dzialaja. probowalem ich juz wiele i nigdy jak klikne insert to nic sie nie dzieje. warrocka mam zainstalowanego na dysku c i nic to nie pomaga

Qzniar.gif

qzniar.png

Opublikowano
ja pierdole, mi zadne hacki nie dzialaja. probowalem ich juz wiele i nigdy jak klikne insert to nic sie nie dzieje. warrocka mam zainstalowanego na dysku c i nic to nie pomaga

No i bardzo dobrze^^ aby mniej dzieciaków Kid ( używających cheatów )

Opublikowano
No i bardzo dobrze^^ aby mniej dzieciaków Kid ( używających cheatów )

mniej dzieciakow Kid?? posluchas siebie co mowisz bo Kid to wlasnie dzieciak... moze chciales powiedziec ze bedzie mniej kidow???

~.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...