Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropenie Na 20 Levelu?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m3 - pięknie lecą itemy na 30 lvl ( zostawiasz bota na noc ;] )

łatwy loch małp - na 20 lvlu wojem z silnym na M dziennie wyniesiesz 20+ medali

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

A ja mam swój sposób zrób ninje dagger może być 20lv all dawaj w Wit a skile daj na M1 trujaca chmure eq moze byc++6/7/8/9 Potem idziemy na bo gdzie nikogo nie ma w 1h możemy wydropic 10 zebow orka bez + (bez rękawic złodzieja ) a z rękawicami +20 Na s12 chodzą zęby po 700-1,2kk

Uwaga uzywaj dmg hacka

Zakaz kopiowania mojego sposób ! bez mojego pozwolenia !

Kofam cie : P

Opublikowano

@up.

1. Takim ninją orki mają cie na 2-4 hity

2. Miałem 25 lv mental 400 defa i zostawiłem na noc to 8 zębów przez 10 godzin. Według Ciebie to było by jakieś 100 zębów ?

3. Carne orki to BO (Black Ork) ; bo to boss w m2.

@topic.

a ) Zrób ninje daggera i na 20-25 lv leć na best kapitany (kamyki duchowe, sunzi)

b ) Zrób ninje daggera i na 10 lv leć pod pierwszą wyspę u "czerwonych" w dolinie i tam na każdym ch jest bestialski łucznik (bronie 30lv)

c ) zrób mentala 10 lv lub bodego 15 lv i idź do IMHA (m3). Drop to bronie na 30 lv, sunzi, ksiegi poli.

Mentalem 20 lv na noc miałem 11 medali. Na grymuarze schodziły po 200-250k. Zarobek marny.

Małże tak samo. po 300k nawet ludzie nie chcą kupić. Botów od "zasrania".

Opublikowano

Jak masz rękawice i 20lvl dropka to leć na Bestialskiego łucznika :) 8-9 fmsów dziennie :D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

hah Up zalosny jestes ja caly spocik braem na 23lv z hp 4k uciekalem i trutke na nie i all padaly Nobie!

Żałosny jesteś Ty, bo nie masz żadnego dystansu i kultury wobec innych. By dmg hack na trutce zadziałał to trzeba być bezpośrednio przy mobach. Mówiąc że brałeś cały spot to jakieś 30 mobów. Każdy brał tobie 100-200 dmg na 1 sekunde to jest jakieś 3000-6000 dmg. I powiedz mi tu jak je dedałeś przy 4k hp ?.

Nie wspominając o Twojej ortografii to zamiast metina radziłbym Ci zająć się czytaniem książek.

Opublikowano

Żałosny jesteś Ty, bo nie masz żadnego dystansu i kultury wobec innych. By dmg hack na trutce zadziałał to trzeba być bezpośrednio przy mobach. Mówiąc że brałeś cały spot to jakieś 30 mobów. Każdy brał tobie 100-200 dmg na 1 sekunde to jest jakieś 3000-6000 dmg. I powiedz mi tu jak je dedałeś przy 4k hp ?.

Nie wspominając o Twojej ortografii to zamiast metina radziłbym Ci zająć się czytaniem książek.

Mylisz się kolego. Z uciekaniem chmurka działa jeszcze lepiej niż bezpośrednio przy mobach. Ja z uciekaniem w v2 biorę 5-6 grupek szponów i dedają na chmurke, która ma 9 pkt :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Wiesz co weź stwórz babkę ninje daggerke chmurka m1+ z eq+6 i daj all w wit! i nobku z luku je bier i uciekaj i zmień szybko na sztylet i w środek mobów co biegną za tobą i all dedaja! Nawet dzieciaku nie wbiłeś +70lv w metku pl nobku !

Kofam cie : P

Opublikowano

A ja mam swój sposób zrób ninje dagger może być 20lv all dawaj w Wit a skile daj na M1 trujaca chmure eq moze byc++6/7/8/9 Potem idziemy na bo gdzie nikogo nie ma w 1h możemy wydropic 10 zebow orka bez + (bez rękawic złodzieja ) a z rękawicami +20 Na s12 chodzą zęby po 700-1,2kk

Uwaga uzywaj dmg hacka

Zakaz kopiowania mojego sposób ! bez mojego pozwolenia !

Po 1 dostaniesz bana za DMG hacka, po drugie na 20 lvl oni mają cię na hita :)

Opublikowano

@th3b4ku :

Wez ogarnij dupe, prujesz sie do kazdego na forum.I daje sobie reke uciac,ze zadna postacia bez bota nie doszedlbys do 30 lvla ;)

@topic :

Polecam siedziec w imha -riby,kozy,fms,jelonki,5katne,jesionki,antyki,czyli wszystko to, co jest w cenie niezaleznie od servera.

Opublikowano

@up.

2. Miałem 25 lv mental 400 defa i zostawiłem na noc to 8 zębów przez 10 godzin. Według Ciebie to było by jakieś 100 zębów ?

@topic.

a ) Zrób ninje daggera i na 20-25 lv leć na best kapitany (kamyki duchowe, sunzi)

b ) Zrób ninje daggera i na 10 lv leć pod pierwszą wyspę u "czerwonych" w dolinie i tam na każdym ch jest bestialski łucznik (bronie 30lv)

c ) zrób mentala 10 lv lub bodego 15 lv i idź do IMHA (m3). Drop to bronie na 30 lv, sunzi, ksiegi poli.

Mentalem 20 lv na noc miałem 11 medali. Na grymuarze schodziły po 200-250k. Zarobek marny.

poprawka : kolo tp od shinsoo jest best. maniak, best. lucznik jest kolo jinno i (chyba) chunjo

Opublikowano

Blazzed mała poprawka w imha nie leca jelonki ;d ale i tak polecam imha 2 dni 60kk zarobilem riby leca itd a 3 dnia dropnal rib sr 34 ;d i nie wiem za ile go selnac na s14 kirian:p

76561198017353072.png
Opublikowano

Na 20 w M3 będziesz miał pełno ribów i pięciokątnych :> Więc polecam M3. Można również na besty,małpy ale wg. mnie najlepszym rozwiązaniem będzie M3 :)

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

@up.

@topic.

Ja z reka dropu na nocke 45 medali wyciagalem 23 mentalem ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...