Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała Fabuła Gry - Czy Istenieje Coś Takiego?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w CA gram jakiś tydzień i chciałbym się spytać czy ta gra ma jakąś taką ukrytą fabułę? Tzn. Nie wiem czy to tylko jest gra na zasadzie wybierz mapę, rodzaj i graj czy coś takiego jak kojarzy mi się mapka Cabin Faver i ta z Quarantine Regen.

Trafiamy przez przypadek z grupą wojskową do pewnego domku,

w okół unosi się tajemnicza trująca substancja a my kontaktujemy się z bazą by nam pomogli,

jednak oni [baza dowodzenia] szukają nas a my znaleźliśmy się

w potwornym niebezpieczeństwie - wszędzie grasują Zombie - Zarażeni komandosi; koledzy z wojska.

Gdy przetrwaliśmy już 10 ataków nagle z piwnicy domku wychodzi ich przywódca [11 runda] i odtąd jest coraz gorzej...

nie doszedłem na hardzie ani Extreme do 15 rundy ale widziałem że tam się coś ze światłem robi jeśli wiecie co to napiszcie :D.

W końcu nas znaleźli... ledwo żywi zostajemy wciągnięci do helikoptera którym odlatujemy wraz z resztą załogi...

nagle dzieje się z nami coś dziwnego, boli nas coś - Zmieniamy się w Zombie,

zostajemy przetransportowani do mapy Quarantine Regen by na wyleczono lecz my zarażamy ludzi...

Teraz nic nie rozumiem xD Mówiąc mapa Quarantine Regen chodzi mi o tą mapkę z tym laboratorium [nie Sector 25]

o ta mapka:

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli ktoś zna lub czytał tą historię gdzieś lub wie o co chodzi... i napisałby to tu to byłbym bardzo wdzięczny ;)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

no mi się wydaje że fireteam jest tak jakby fabułą... bo najpierw było to na pustyni że trzeba zdobyć jakieś dokumenty, potem ta chata, więc coś musi być ;) ale dokładnie nie wiem, rzadko gram w CA, nie interesowałem się tym zbytnio

Opublikowano

O widziałem o co chodzi z tym Fire Team w Desert Thunder:

Do bazy głównej żołnierzy irańskich została wysłana specjalna grupa by przechwycić tajne dokumenty,

niestety cała grupa poległa prócz jednego żołnierza którego nie udaje nam się ocalić

[gdy wchodzimy do pokoju żołnierz siedzący na krześle daje nam jakiś świstek papieru po czym umiera].

Tyle wiem z Fire Team w Desert Thunder.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Masz racje Fireteam i quarantine regen jest powiązane, tak że po misji na desert tunder żołnierze zostają zarażeni w overdose(quarantine), a reszta ucieka się bronic do chaty w cabin fever

deidara2.png

Opublikowano

a jak zrobic te misje wlasnie mysle i mysle i nie moge tego rozgrysc :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).