Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Tymczasowa Recepta Na Niedzialajace Serwy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne juz wszyscy uzytkownicy Easymetina zauwazyli ze nie dzialaja serwery 16-19. Co gorsza, nie dziala przez to damage hack, bo przez obejscie rowniez nie dzialaja te serwery. Jest to spowodowane dzisiejsza konserwacja, a dokladnie prawdopodobna zmiana IP tych serwerow.

[Jesli komus sie nie spieszy do gry, to moze spokojnie w tym miejscu skonczyc czytanie i poczekac na reakcje Andrzeja, ktory zapewne poradzi sobie z tym w kilka minut]

Znalazlem tymczasowe rozwiazanie dla osob, ktorzy chce pograc na dmg hacku. Niestety, bot nie bedzie na tym dzialal. Potrzebne sa dwa foldery z metinem. W jednym ma byc aktualny metin2, spatchowany dzisiaj, a w drugim metin z zainstalowanym botem.

1. Robimy kopie czystego metina.

2. Wklejamy do niego dmg hacka.

3. Z folderu z botem kopiujemy obejscie i wklejamy do folderu, ktory zrobilismy.

4. Odpalamy przez obejscie i wszystko powinno dzialac.

Tak jak pisalem wczesniej, jest to rozwiazanie tymczasowe, ale pomyslalem, ze jesli komus sie bardzo spieszy do expienia, a nie moze tego robic bez hackow, to mu sie przyda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sui to nie w tym jest sedno to leży w tym żeby spakowąc tak to loccale pl żeby miało w srodku nazwe locale>de a nie pl :P

jeśli to ma pomóc, to żaden problem ;)

zaraz przetestuje

@@EDIT

przetestowałem, dałem całe rozpakowane locale_pl w locale/de/TU i nic to nie dało może w końcu ktoś mi powie, gdzie ulokowane są ADRESY IP POSZCZEGÓLNYCH SERWÓW - dajcie tylko nazwę pliku!.. :|

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

taa, znalazłem , serwerinfo.py ale nic z tego! .. -.-' jakieś takie dziwne to.. :l

jednak poczekam na kogoś bardziej "wtajemniczonego" w te sprawy ^^ ;d

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ja wam mówię oni tak się pozabezpieczali że w root już nie ma Ip serwerów oni nie są głupi

Ehh, no to Kamer w nowej wersji moda zrobi tak, że pobierał servery z innego pliku i po płaczu. A jak nie to Andrzej :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja wam mówię oni tak się pozabezpieczali że w root już nie ma Ip serwerów oni nie są głupi

właśnie tego się bałem.. :| tyle grzebania w tych całych rootach i lipton.? :|

------------------------

Ehh, no to Kamer w nowej wersji moda zrobi tak, że pobierał servery z innego pliku i po płaczu. A jak nie to Andrzej :)

gorzej, jeśli tego nie zrobią.. ;)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Wystarczyła zamianka kilku plików.

http://www.speedyshare.com/files/23879344/pack.rar

http://www.speedyshare.com/files/23879386/pack.rar

Ściągnij , rozpakuj , nadpisz. Te pliczki nadpisujecie w folderze pack.

http://www.speedyshare.com/files/23879434/EasyMetin2.rar

Tu robicie to samo , tyle że podmieniacie w głównym folderze Metina.

Wszystkie pliczki podmieniacie na ztorentowanym metku.

Aby działał EasyMetin , w EasyMetin w folderze cfg jest takie cóś . gamemd5 . Wchodzicie w to , i na dole w polu "Server=" z "de" zmieniacie na "pl" , i czyta locala.

Tyle i pozdrawiam :)

Odkrywca
Opublikowano

Powiem tyle.. Ne dodawaj sobie kolego bo taki pro to nie jestes. Nic nie kopiowalem , doszedlem do tego sam. A Twoim poradnikiem, jesli to poradnikiem wolno nazwac.. mozna sobie za przeproszeniem pupcie podetrzec. Z słowkami typu żal , spływaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...