Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szósty Map Pack Do Battlefield Bad Company 2 Już Dostępny!

Sir.AAK624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne wielu z Was na to czekało! Dzisiaj, EA / DICE wypuściło już szósty Map Pack do gry Battlefield: Bad Company 2. Podobnie jak w przypadku poprzednich 5 Map Pack'ów, w grze zostały udostępnione dwa nowe tryby gry dla dwóch map: Squad Deathmatch dla Panama Canal i Squad Rush dla Laguna Presa.

Jak widać, EA / DICE utrzymuje narzucone przez siebie tempo i systematycznie wydaje "nowe mapy". Idąc dalszym tokiem rozumowania elektroników, czekają nas jeszcze dwa Map Packi, dzięki czemu każda mapa będzie dostępna w każdym z 4 trybów. Czy doczekamy się w końcu nowych map z prawdziwego zdarzenia? Tak... ale chyba dopiero przy zakupie nadchodzącego dodatku Vietnam.

P.S. Zwróciliście uwagę na to, że nawet nie musieliście pobierać nowych map?

Źródło: www.battlefield.pl

beztytuuzso.jpg

badcompany.png

Opublikowano

a jak go pobrać?

P.S. Zwróciliście uwagę na to, że nawet nie musieliście pobierać nowych map?

no ja tam nie wiem ... ale zdało by się czytać ze zrozumieniem ...

no ja akurat tych dwóch map akurat nie trawię, ale co tam, dobrze że dbają o grę.

Może Ea / Dice wprowadzili taki sam system co Linage, aktualizacje pobierają się podczas rozgrywek (ale wątpię w to )

Opublikowano

W komentarzach na stronie BF, pojawił się komentarze typu: "I kolejne mapy których nikt nie odpali bo te tryby są nudne jak flaki z olejem jak dla mnie. Kiedy DICE zrozumie że chcemy NOWE MAPY a nie nowe TRYBY na STARE mapy?"

Co sądzicie na ten temat?

beztytuuzso.jpg

badcompany.png

Opublikowano

no osobiście był bym za, już te stare mi się znudziły trochę, choć gram w BC2 ok 20h dopiero ...

Opublikowano

@UP

Ma rację DICE powinno chociaż co 2 miesiące nową jedną mapkę wydać, bo ile można grac na atakama itd.

Co do tego Map Pack to nie wiem jak wy ale moim zdaniem ciut za duża jest ta Panama Canal dla DM

%5BW%5Die%5BV%5Du.png