Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Na Easymetin Z Serwerami

dawidkaka222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dzis po restarcie serwerow na easymetin2 dzialaja mi wszystkie serwery oprocz s16,17,18,19.

A akurat gram na s16 czy ma ktos podobny problem?

Instalowalem i patchowalem kilka razy na nowo metina i nic to nie dalo.

Po prostu na tych czterech serwerach obok channeli sa kropeczki a nie np.norm.

Gdy proboje sie zalogowac pisze mi blad podczas laczenie sie z serwerem a na pozostale serwery wbijam bez problemu.

Prosze o pomoc dam plusika.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmienili Ip serwa, musisz spatcowac klijenta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

mam ten sam problem co autor tematu...;( spatchowac klienta tzn.??powie ktos dokładniej co trzeba zrobic.?

tez 4 serwy nie dzialaja i moj ukochany s16...;P

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Spatchowalem metka od nowa.. Bez Em dzialaja all serwy ale gdy zainstaluje EM i przez niego odpalam metka to dupa znowu te serwy nie dzialaja.. :angry:

18706.png
Opublikowano

który plik odpowiada za IP serwerów?? - klienta moge rozpakować tylko dajcie mi info, w którym to pliku jest zapisane - root/serwerinfo.py czy gdzieś w locale mam tego szukać..?? ;>

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Zmienili Ip serwa, musisz spatcowac klijenta.

Spatchowalem metina i to juz nie raz i nadal nie dziala tak jak napisal kolega bez em dzialaja all serwery ale na em akurat te 4nie dzialaja.Pooooomocy plis ;(

mamama00 ja niestety nie mam pojecia w ktorym to pliku ale licze ze wypowie sie zaraz osoba ktora sie na tym zna i pomoze nam rozwiazac ten problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kurde.. :l

wrzuciłem z najnowszej aktualizacji metka bez żadnych modyfikacji wziąłem z niego plik root i dałem do EM2 ale nic z tego.. :l

czekam dalej, aż ktoś się wypowie gdzie leży spis IP do poszczególnych serwów!

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Witam czy ktos z was mogl by mi dac pliki ROOT z folderu PACK ze spatchowanego metina bo wiem jak to zrobic ale nie mam metina na komputerze i nie chce mi sie instalowac.

Opublikowano

powiedz jak to zrobić to dam Ci gotowy plik ROOT ;)

Wyslesz mi te pliki a gwarantuje ze za pare minut wysle na forum rozwiazanie problemu a jak nie to poczekaja ludzie az andrzej to zrobi jak wejdzie bo mi nie zalezy nie gram juz w metina pozdrawiam a i jeszcze 1 jak sie zdecydujesz wyslac to daj skan.

Edit 1: Kolego @down zauwazylem ze to zrobili nie musisz pisac niestety nie pomoge wam teraz tego zrobic bo juz nie mam czasu a nikt mi plikow ROOT nie wyslal niestety.

Opublikowano

Wyslesz mi te pliki a gwarantuje ze za pare minut wysle na forum rozwiazanie problemu a jak nie to poczekaja ludzie az andrzej to zrobi jak wejdzie bo mi nie zalezy nie gram juz w metina pozdrawiam a i jeszcze 1 jak sie zdecydujesz wyslac to daj skan.

Edit 1: Kolego @down zauwazylem ze to zrobili nie musisz pisac niestety nie pomoge wam teraz tego zrobic bo juz nie mam czasu a nikt mi plikow ROOT nie wyslal niestety.

tyle, że to nie chodzi o pliki root ^^ więc Ci one po nic ;d

ale mam coś dla was ;d

Mój odnośnik

działający patch dla MT2

1284282093-U138092.png

Yo !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam jeszcze inny problem z em logam sie chce wlaczyc start i po chwili komunikat int failed wie ktos moze o co tu chodzi??????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...