Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy

SzogI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:)

Jako ze jestem nowy na forum i wogole nowy jesli chodzi o obsługiwanie sie chackami potrzebuje waszej pomocy:P

Całkiem niedawny czas temu kolega zapytał sie mnie czy chce aby mi zrobil z broni impa, ja oczywiscie sie zgodzilem, on zrobil mi mieczyk i bylo happy:P Ale spytałem go za pomoca jakiego chacka to robi odpowiedział mi że 'kiki's uce' cały problem w tym ze za nic nie chcial mi powiedziec skad to wziasc i etc. Byłbym wdzieczny za jakąs pomoc (skad to pobrac za darmo i jak to obsługiwac). Wiem ze dla was bede wydawał sie totalnym nobem, ale pierwszy raz mam stycznosc z chackami w kalu a powiem ze narobil mi smaku:) Dlatego bede dozgonnie wdzieczny za jakies info:P Pozatym jesli ktos ma jakies inne przydatne chacki do kala to tez chetnie przyjme:PP

Z góry dzieki:)

Opublikowano

bylbym wdzieczny jakbys uzyl tej pieknej opcji szukaj..

kikis uce jest w tematach, tak samo temat z obsluga..

a wiec :

kiki's uce jest w sygnie YourFear (poszukaj omfgwtf)

a temat z obsluga zalozyl grotos i YourFear wytlumaczyl

zreszta pojawil sie hax

Opublikowano

Hmm może jestem tępy jak nie wiem, ale tego co chciałem nie znalazłem:P Owszem znalazłem instrukcje jak uzywac kiki's uce do czegos tam, ale nie do robienia impów. Pozzatym chcialbym się dowiedziec skad moge za darmo wziąsc działającą wersję tego programu. Tak więc dalej prosze o pomoc.

Btw jestem w tym temacie nobem więc traktujcie mnie troche pod tym kierunkiem:P słowem - tłumaczyc jak dziecku:P

Opublikowano

ZOMFGHAXWTFHELPPLOXEATTHEMALL

znajdujesz uzytkownika, ktory mianowal sie nickiem "YourFear"

znajdujesz jakiegos jego posta

zjazdzasz na dol, az zobaczysz sygne, ktorej nie ma xDDD

beda tam linki do tutoriali i wyzej bedzie pisalo:

"MOJE UCE"

I pod tym bedzie linki w urlu do kikiego ;s

a zeby sie nauczyc impy robic to :

- poszukaj tutoriali

- poczytaj inne az zalapiesz i sam bedziesz robil xDDD

Opublikowano

hmm no dobra ja wymiekam:P dzieki za linka ale juz na podstawie tego co napisal DzikÓs znalazlem kikisa, tylko no fakt są na tym forum instrukcje obsługi do tego, ale czy mógłby byc ktos taki dobry i napisac mi jak za tego pomacazrobic impa..?;>

Opublikowano

Hmm sprawdzałem tego hacka ale cos z nim nie tak a przynajmniej u mnie:P bo jak za jeg pomoca odpalam kala cały czas wyskakuje 'conection lost' albo 'not service time...' etc. a jak odpalam normalnie to wszystko ok

Opublikowano

sciagasz visual c++/net frameworka 3.5 poszukaj gdzies Your pisal potem sciagasz kiki's engina z jego albo z mojego sygna [oba czyste]

• Dodaj nową pozycję...