Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IMP HACK>..<

KOGUTNL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dziś sobie szperałem nad hackami na necie i własnie znalazłem..;] HACKA IMPA..;D temat troche skopiowany ale dziala:)

Kod:

IMPERIAL HACK KalOnline by z0rm3n

This hack will give you imperial stones (those form kalshop) so you won't have to buy them.

U mnie hack działa jak należy, zrobiłem sobie kilka broni imperial i poźniej sprzedawałem je 2x drożej! Zarobiłem na tym kupe kasy.

Link:http://rapidshare.com/files/68374407/Imper...z0rm3n.rar.html

Kod:

rapidshare . com/files/68374407/Imperial_Hack_by_z0rm3n.rar.html

screeny. http://z0rm3n.z0.funpic.de/images/shot_200...3_046_small.jpg

http://z0rm3n.z0.funpic.de/images/shot_200...3_006_small.jpg

Instrukcja obsługi:

1. Rozpakowujemy archiwum do katalogu z grą

2. Uruchamiamy Luncher.exe i klikamy enter

3. Czekamy aż KalOnline się włączy i logujemy się na postać

4. W inventory w pierwszym slocie umieszczamy np. 1000 small medicines (one zamienią się w kamienie)

5. Wpisujemy w czacie: .stone 904 (dostaniemy stone of mystery, można zamiast 904 wpisać inną liczbę z przedziału: 895-905 dla różnych kamieni)

6. Zamykamy i ponownie otwieramy inventory (i)

7. Itemy z pierwszego slotu zamieniły się nam na kamienie

8. Idziemy do Mix Mastera (w Pub of Giant Bird)

9. I robimy broń imperial

Heh to lecicie..;]

o pytania piszcie;]

.

Opublikowano

hmm... postepujac zgofnie z instrukcją kiedy odpala w ten sposob kala caly czas wyskakuje 'conection lost' albo 'its not service time....' ;/

Opublikowano

nie ma scana >.< dodaj skan potem dobiero wystawiaj link

jak nie wstawisz

po 24h pojdzie raporcik

Opublikowano

ok i mam pytanie.. podał byś wartości co wzucic zeby np mixnac g50 bron itd..;p

d033441ba9246e5d.gif To Wszystko Różni Się Grą ! Ucz Się PRZEGRYWAĆ To Napewno Wygrasz!

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

ok..

dzieki... tylko ze jeszcze niewiem jak te zółte kamienie zrobić..;/

d033441ba9246e5d.gif To Wszystko Różni Się Grą ! Ucz Się PRZEGRYWAĆ To Napewno Wygrasz!

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

5. Wpisujemy w czacie: .stone 904 (dostaniemy stone of mystery, można zamiast 904 wpisać inną liczbę z przedziału: 895-905 dla różnych kamieni)

czytać nie zaszkodzi..;p

.

Opublikowano

A-Squared Found nothing

AntiVir Found nothing

ArcaVir Found nothing

Avast Found nothing

AVG Antivirus Found nothing

BitDefender Found nothing

ClamAV Found nothing

CPsecure Found nothing

Dr.Web Found nothing

F-Prot Antivirus Found nothing

F-Secure Anti-Virus Found nothing

G DATA Found nothing

Ikarus Found nothing

Kaspersky Anti-Virus Found nothing

NOD32 Found nothing

Norman Virus Control Found nothing

Panda Antivirus Found nothing

Sophos Antivirus Found nothing

VirusBuster Found nothing

VBA32 Found nothing

Plik czysty nie mialem czasu dac screena

Opublikowano

To jest w ogóle jakaś kpina. Po uruchomieniu tego badziewia plik \windows\LSASS.EXE zostaje zmodyfikowany o jakiegoś beznadziejnego sassera. W razie zainfekowania radze uruchomić odzyskiwanie systemu z płyty instalacyjnej Windows XP i wykonac:

copy (dvd):\i386\lsass.ex_ c:\windows\lsass.exe

I zastąpić ten plik.

W innym wypadku będziecie bombardowani komunikatami z lsass.

Opublikowano

nikt takiego czegos nie mial wczesniej wydaje mi sie ze blad lezy raczej po twojej stronie &&

Opublikowano

Nie prawda. Zainstalowałem to na dwóch zupełnie nie zależnych komputerach z oddzielnymi łączami internetowymi i mówie wam że plik wcześniejszy lsass.exe (13KB) zostaje zastąpiony innym plikiem lsass.exe (417KB).

Po drugie jeżeli by ten program nie miał ŻADNEGO wpływu na lsass.exe to dlaczego sprawdzając właściwości owego pliku, data modyfikacji jest zgodna z dniem odpalenia tego badziewia?

Jak wiadomo zresztą (zapewne także przez władze tego forum) plik lsass.exe jest jednym z tych procesów, które muszą być uruchamiane przy starcie systemu. Wiadomo także, że plik ten jest najczęszczym obiektem "ataku". Tak więc pogratulował bym twórcy tego programu jakim jest imp hack, lecz nie pogratuluję. Jest to kolejny robak pod postacią ładnego tytułu.

Opublikowano

Czysty czy nie czysty ale ja nie mam zaufania do tego typu plików. To jest podobne do doncrew.za.pl. A @hcmateusz dał dość mocne dowody. Ściągajcie na własne ryzyko ale jak się potwierdzi że to wirus to plik zostanie usunięty.

Mariuszw13.png
Opublikowano

nie chcesz - nie sciagaj

proste ; O

po co nam twoje zdanie na ten temat ?

plik zostanie usunięty.

prawie zabrzmialo groznie.. xD

DzikÓs(Vild, PiPr): Suxujesz

Wojtasek: Ssiesz =o

Mateq: Ssasz. ;>

Simpson: Zasysaszzzzzz

Chcesz ssać razem z nami? Wstaw pracę na mpc i zostaniesz ogłoszony zasysaczem!

Opublikowano

A-Squared Found nothing

AntiVir Found nothing

ArcaVir Found nothing

Avast Found nothing

AVG Antivirus Found nothing

BitDefender Found nothing

ClamAV Found nothing

CPsecure Found nothing

Dr.Web Found nothing

F-Prot Antivirus Found nothing

F-Secure Anti-Virus Found nothing

G DATA Found nothing

Ikarus Found nothing

Kaspersky Anti-Virus Found nothing

NOD32 Found nothing

Norman Virus Control Found nothing

Panda Antivirus Found nothing

Sophos Antivirus Found nothing

VirusBuster Found nothing

VBA32 Found nothing

ludzie dalem juz scana sam sciagalem i nic !

Opublikowano

Grotos nie musisz robić scana ponieważ sam w sobie program nie jest wirusem. Mówie tylko że modyfikuje plik lsass.exe. Jeżeli modyfikuje tak ważny plik w systemie to na bank nie jest to hack. A tak btw - ten prog nie chodzi.

Jeszcze jedno. Nie rozumiem po co ciagle opisywac te imperial hacki. Przeciez to sa bzdury. Owszem, jest pewien imp BUG ale nie hack. Co z tego ze za pomocą UCE zmienie sobie na local ze medy widze jako stony. Bezsens. Fajne to jest jezeli ktos chcialby zobaczyc sobie te itemy w swoim inv. A tak naprawde jezeli utworzymy sobie za pomocą UCE stony i inne bzdety i pójdziemy do mixera to nam stworzenie impa nie wyjdzie. Pasek bedzie wam oczywiscie szedł ale impa nie dostaniecie. To samo dotyczy sie dzialania stworzonych rev stone.

Mówie ciągle o INT kalu.

Opublikowano

Imp hack dalej działa na globalu indexy najlepiej wziąć 904 i 905 (na 1 loscie w inventory stone of mystery, a na drugim stone domon's blood).

Sprawdzałem przed chwila wszedł za 4 razem.

Have fun :P

sign.png
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć , jestem nowy itd. itd, nie bardzo się w ogóle orientuje w temacie hacków, ale zgadzam się z kolegą, który miał jakieś problemy, u mnie to samo. Znalazłem inny program do zmiany tej wartości, i teraz moje pytanie, czy mogę wykorzystać inne wartości niż te 895-905 ? Np. do zamiany medów w sprzet do pimpowania broni ? Jakies talizmany, revy itp. ? I jeśli tak to czy ktoś zna wartości odpowiadające poszczególnym talom itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...