Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawny ban....

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm jednej rzeczy nie rozumiem :) Kiedyś jak jeszcze było stare MPC dostałem bana :) Chyba za sygnaturke?? W sygnaturce było zawarte foto z przekierowaniem do stronki z grą........ Dzięki klikaniu na obrazk dostawałem punkty ...... Ale pod obrazkiem był podpis jeśli chcesz pomuc kliknij....... Więc nie wiem za co ten ban tylko mi sie należy skoro ja dostałem a inni userzy z linkiem i podpisami do takich stronek dalej spokojnie funkcjonowali..... a to czy ludzie klikali na ten obrazek u mnie to była tylko ich wolna wola..... :) Nie powiem od kogo dostałem bana bo to juz nie ważne chce tylko aby ta osoba sobie wszystko przemyślała..... Pzdro! :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co to piszesz. Teraz jest nowe mpcforum, a w regulaminie jest napisane:

SYGNATURY

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...