Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak Wyjść Z Groty V2?

gts666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedłem do groty do v2 nie da się wyjść.Jak biore w mieście to mnie przenosi kolo teleportu ktory nie dziala!! Pomocy !

@Edit

dodam że to na PRIVIE AvalonMT2

Opublikowano

Użyj mh i przenieś się na jakiś spot w v1

@Edit

Jeśli na avalonie działa ;x, inaczej poproś GM.

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Z tego co pamiętam trzeba było jakieś kordy do MH wprowadzić, ale nie jestem pewny czy to nie było do zwykłego wyjścia z atlantydy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

UP to bylo do wyjscia z groty v1 z tad nie da sie chyba dlatego prosze Was o Pomoc :]

@Edit

2x UP zaden tp nigdzie nie dziala;/

Opublikowano

UP Mam ten patch widac wszystkie moby teleport do zwyklej groty jest ladnie wykonany schody itp.... ale tam gdzie jestem ja nic takiego nie ma ;/ Pół TP jest w ziemi

Opublikowano

Na mini mapie masz niebieski punkt przejdź tam na wh albo teleportuj się powinno cię przenieść do V1 Groty.

Jeżeli nie działa to jedyne wyjście napisać do GM`a.

Opublikowano

Ale to widzisz jakby taka kulke czerwoną jak teleport w ziemi? Jak tak to na x-worldi tez tak miałem i poradzili mi żebym pochodzi wokół tego teleportu i zadziałało ... Albo jak masz gildie to wejdx na wojne dednij i poczekaj 1.50 minuty to cie przeniesie do m1

Jeśli pomogłem daj +... xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...