Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników MPCForum !

Chciałbym zaproponować wam grę na 20 serwerze metin2 .

Królestwo to Jinno !

Zapraszam ponieważ możemy stworzyć wspaniały klimat do gry oraz pobawić się trochę ;),,Razem lepiej" ;D .

Powód założenia EKIPY S20 ENDURION ?

Odpowiedź:Moje konta zostały zbanowane..Wszystkie dla tego też założyłem nowe i zakładam EKIPE S20 ENDURION .

Mam na celu stworzenie wspaniałej drużyny pomagającej sobie jak tylko można!

Wymagania :

1.Dostęp do internetu...

2.Kultura osobista (Dla nierozumiejących : Macie być kulturalni i nie obrażać się oraz innych ! )

3.Zero ale to ZERO ksucia członkom ekipy jak i innym graczom którzy też chcą expić i dorobić się! Tyczy się to również metinów.

4.Jeżeli chcesz pomóc expic/bic metina komuś z ekipy lub innemu graczowi , pierw zapytaj czy możesz !

5.Cierpliwość i zaufanie...Musisz być cierpliwy do dzieci neo które będą chciały utrudnić Ci i kolegom grę..ale to już tak jest...

6.Ambicja...Jak już zaczniesz grać w ekipie to graj już tutaj na stałe a chociaż jak najdłużej ...

7.Uczciwość...Nie okradaj ludzi , Nie używaj HACKÓW , nie oszukuj ludzi z cenami , Nie używaj bugów gdyż tylko wyrabiasz sobie tym negatywną opinie o sobie i kolegach ..

8.Chęć do dobrej zabawy wraz z innymi .

9.Niesamowicie rzadką umiejętność współpracy z innymi .

Teraz dodam coś jeszcze :

1.Jeżeli jakiś gracz z naszej ekipy zostanie złapany na używaniu hacków zostaje natychmiast usunięty z drużyny !

2.Nie pozwólcie aby neokidy gnębiły lub utrudniały grę członkom drużyny ! Jeżeli to robią pomóż koledze !

3.Kto pierwszy uczciwie wbije 40LVL będzie założycielem drużyny .

4.Pamiętajcie ! Nie ma tutaj lidera ! Każdy jest na równi traktowany z innymi !

Tak składamy podania :

Przykład :

Nick : Arabeurena / Torresik (tutaj 2 nick w razie gdyby 1 był zajęty)

Klasa Postaci : Np Sura BM .

Doświadczenie : Tutaj napisz coś o sobie , nie bądź skromny , wyraź wszystko na temat np. Jaki jesteś , czym się zajmujesz , doświadczenie z metinem , co planujesz osiągnąć z ekipą ETC.

Do ekipy przyjmujemy od 14lat chyba , że ktoś jest młodszy lecz ogarnięty co rzadko się zdarza .

Grać zaczynamy jutro o 12.00 , wszyscy zakładają postacie o 11.30 i czekają na resztę :)

W razie gdy by ktoś nie mógł niech da mi znać ;)

Tak więc mojej roboty koniec !

Czekam na członków !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

nick : Aeonard / Isildur

Klasa Postaci :Wojownik Mental .

Doświadczenie : Planuje z ekipą powtórzyć mój wyczyn i wbić 80+ lvl na Endurion,poniważ moje stare konto zostało zbanowane ;[ 81+ mental.Pragnę pomagać początkującym.

Ogólnie chciałbym by to wypaliło nigdy w metinie nie miałem przyjaciół,ponieważ ci wszyscy kozacy 80+ nie raczą nawet odpisać nawet gdy jesteś na ich poziomie Intelektualnym...\

Pozdrawiam i proszę o pozytywne Rozpatrzenie aplikacji ;] aa i gram w metka od początku a na privach od czasu newlongju2 ;].

pozdrawiam Władziu ;]

03787903160817287822.png

Drogi userze jeśli mogę ci pomóc, a na pewno się postaram pisz PW ;]

albo gg które jest w moim O Mnie ;>

Moja siostra nago 18+!!

Opublikowano

Obecnie najtanszy server to phantos ;)

A i nie wierze,ze wam to wyjdzie.Dlaczego ? Albo graja na privach albo maja inne postacie na innych serverach ;)

PS. Osobiscie nie chcialbym grac w towarzystwie 14 letnich ,,osob".

Mhm...

Heh MPC podąża:P Pierwszy dałem taki temat no i widze że się rozwinęło i dobrze.

ale tutaj masz sw. racje.

Czasami nie wiesz kto ci przychodzi do gildii czy jakis 12 latek czy cus.

Lepiej zaprzyjaźnić się z osobami z topki bo to +17 lat ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...