Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telekill

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , znalazłem hacka takiego w którym była opcja tele kill uzyłem i mnie przenosiło i nie dedało innych , zaczołem szczelać i nic , wiec moje pytanie jest takie czy działa na jakimś hacku tele kill ?

Opublikowano

Zadalem pytanie , czy jest jakis hack za free z dzialajacym tele kill , Moze raczej Ty powinieneś pomyśleć nad odpowiedzą .

Opublikowano

UP, ale są jednak... Wprowadzasz go w błąd udając mądrego i w ogóle wielkiego pana obserwując twoje posty.

Były i na pewno będą free cheaty z OPK/TELEKILL tylko radzę już zacząc wbijać posty na gordonsys.com

A poki co nie ma zadnego dzialajacego free telekilla,opk

Dziękuję

Chętnie pomogę w razie problemu z komputerem, laptopem, systemem, grą...

PW

_

Grafik/WebDesigner

Przyjmę zlecenia...

Opublikowano

Nie popisuje sie;/

Ale watpie ten co byl free VIP to tylko byl 1 dzien i potem go usuneli a podobno mialo byc do 40k members a tyle nie bylo

wiec jak bedzie VIP free na gordonie to tak samo bedzie jak z poprzednim

a przyczyna usuniecia tamtego vipa bylo to ze ludzie sie rejestrowali a nie pisali postow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

zamiast pisac co popadnie przeczytałbyś dokładnie. Tamten free VIP miał byc z okazji zarejestrowanych 40k members i od początku do końca miał byc darmowy tylko przez weekend

deidara2.png

Opublikowano

dla mnie jest najleprzy Gordon 1.4.0 teraz frantica nie chce bo dużo trojanów i kompa mi9 zamula ia gordon jest bez wirusów i jest prostrzy

Opublikowano

Gordon 1.4.0 ma dobrego Tele Killa :)

Używałem to wiem ... ale ban xD

Opublikowano

Daxer nie mów że znów dostałeś ban?!

@TOPIC

Są hacki Free z OPK i TeleKill. Naprzykład taki "Gordon 1.4.0" Ma w Pełni działającego Telekill'a i dużo więcej opcji.

I Jak ktoś tam pisał @UP, trzeba już zacząć nabijać posty bo Zaczną dawać hacki powyżej 50 Postów.

KowalskixD.png
Opublikowano

No dostałem na Uasie.

Teraz gram na Daxer92x i _Daxer92_

Za telekilla na FT chyba najszybciej bana można jednak chycić bo ja tylko raz taki motyw zrobiłem i od razu ban ....

Opublikowano

Ale to zależy od "publiczności"...Masz spoko kolesi co nie robią SS'ów ani nie wysyłają Ticketów to pograsz normalnie. Ale jak będzie chociaż jeden jakiś Noob to wiesz, jeden SS i ticked i po koncie.

Widziałes. W 10-15 minut wbiłem icon_private.gif i bana nie dostałem.

I jeszcze jedno. Widzisz że są jakieś noobki to tylko włączasz Aim Bot'a i bierzesz 2 ciężkie karabiny maszynowe i ciśniesz 200 bez użycia Telekill'a i tak bana nie załapiesz za szybko. Na "kowalsk1" tak cisnąłem i nie mam :P

KowalskixD.png