Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko Co Mysle O Mpc

LanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na 14 dni.. nawet nie wiem za co.. Pozatym nie potrzebowalem oszustwa bo wygrywalem. a przegrana wzialbym na klate. zostalem w to wrobiony. szkoda ze admini nie sprawdzili tego ze mam stale ip i zupelnie inne niz te rzekome moje multiacc. Dzieki za wszystkie glosy jak i moim przeciwnika ktorzy dali mi do myslenia. Skoro sami admini mpc mnie wrabiaja w takie rzeczy to ja opuszczam to forum. Mozecie mnie banowac i zrobcie z moim kontem co chcecie. wydaje mi sie ze jestescie banda skurwialych oszustow. Dudsonowa nie spodziewalem sie po tobie takiego niedopatrzenia. najpierw sprawdzajcie ip potem banujcie. i troche trzeba mozgu uzywac. ten post pewnie bedzie zaraz usuniety ale ja sram na to i mam wyjebane. zostalem odbanowany 5 minut temu. wiem ze itak sprawa mojego bana nie bedzie rozpatrzona ponownie tylko admini sie jeszcze wkurwia jak moge mowic takie rzeczy?? ano wlasnie ze moge!

Wchodze sobie kiedys na mpc a tu ban na 2 tyg. Mysle sobie za co?!?!? Nie wiedzialem ani kto mnie zbanowal ani za co. Dopiero przez gg od MlodegoGD sie dowiedzialem za co. Sprawdzcie moje ip. Wysylalem screeny ale wasz szanowny zarzad tez to olewal to ja mam w dupie takie zabawy. I nie wmawiajcie mi ze nie wiem co to jest uczciwa gra Fair Play.

Ps. Do zobaczenia Wilku93, Piesdokobieet^^, MlodyGD, Un1que, Chmielu

See you later!

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

No odwagi userzy wypowiadajcie sie

ps prosze innych adminow o zbadanie sprawy

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...