Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Spr Wykrywalnosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jest proste ale proszę o udzielanie prawdziwych odpowiedzi czy zamiana tibia.spr na swoj plik ze swoimi grafikami jest wykrywana przed game masterów ? czy moge za to dostac bana ?

Opublikowano

Tak mam przezroczyste czy moge jakos dostac za to bana napisz poprostu tak czy nie bo moj kumpel mial mc jakies slabe co ingernowalo w jakies tam procesy i mial tez spr i dostal bana .. i nie wiem za co ;p Wiec za spr moge dostac bana ?

Opublikowano

Gejmaster to może mało zrobić ale Policja wie wszystko i może cie namierzyć i wsadzić do paki na 40 lat (albo raczej twojego starego) za używanie nielegalnych plików więc nie polecam bawić się w takie rzeczy ;/

Opublikowano

@UP raczej mnie, i to samo moge powiedziec w twoim przypadku bo nie wierze że nie masz żadnego bota crackowanego ani żadnej kopiowanej płyty :) i u ciebie by starego nie wsadzili bys płacił kare grzywny w przypadku gdybys nie zaplacil by mogl twoj ojciec posiedziec troche ale mi chodzi tylko czy jest wykrywalne przez gma czy nie dowiedzialem sie ze nie jest wiec ok zamykamy dyskusje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...