Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ekpia Na Metin2.Co.Kr

kapitankurczak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok to ja też zaczne grać już sciągam klienta:)

Mój nick hmm ONE/THREE/FreeQ

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

ja mam spatchowanego storentowanego i spolszczenie mi nie działa, z checia bym zagrał mam juz konto. jak by co napiszcie ktos na PW podam gg skype albo cos to sie dogadamy.

PS a mi spolszczenie nie działa ;/

Opublikowano

h5n1 a ściągłeś samą poprawkę? Bo żeby działało musisz ściągnąć całą paczkę, wkleić ją do spatchowanego metka koreańskiego i potem jeszcze ściagnąć poprawkę i też ją tam wkleić.

Zaraz zobaczę, czy mi będzie działało. Mam już 96% na torrencie.

Jeżeli pomogłem daj add.png

Opublikowano

kapitankurczak: Tak wkleiłem wszystko i poprawkę i pierwszą wersję. teraz torrentuje jeszcze raz na razie mam 95% może teraz zadziała

Opublikowano

Darek96@ chyba nadesłał złe (nieaktualne) spolszczenie, ponieważ gdy się wpisze błędne passy pisze, że są złe, a gdy dobre to jest cały czas zostaniesz połączony z serwerem.

Poszukam nowego.

Jeżeli pomogłem daj add.png

Opublikowano

kurde nie da rady gracc.lagi gorsze niz na priwach..trudno mam za wolny net wiec nie pogram.zostaje mi pl albo us

zresetuj kompa a potem neta. Wylacz niepotrzebne programy korzystajace z neta typu gg itp i wtedy sprobuj

Opublikowano

Zaczne od początku:

Clienta metin2.co.kr mam z około 4 mieśiecy temu ;>

A więc Ja najpierw zainstalowałem gre> wszedłem w katalog główny gry... najpierw wypakowałem spolszczenie potem tą poprawkę która jest mi zbędna... nastepnie odpaliłem gre za pomoca metin2client.bin a nie przez launcherPL.exe i tyle ;>

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...