Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Connection Has Ended

aderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"The connection has ended" Taki komunikat mam zaraz po tym jak startuje do gry. Nigdy wcześniej nie miałem tego problemu. Wyczytałem, że trzeba ustawić tryb zgodności z systemem, zrobiłem to i nadal problem jest. Wyłączam też antywira i zaporę i dalej nic.

Pomocy!

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Net jest dobry ja miałem 512kb/s radiówke i normalnie się grało.

@Topic

Zrób reinstal gry jak to nie pomoże to niewiem.

final.jpg

Opublikowano

Ja miełem tak samo. Normalnie jak grałem też mi to wyskoczyło a wtedy ktoś zmienił mi chasło do logowanie i niemoge się zalogować

Opublikowano

Możliwe, że wtedy akurat serwery nexonu miały problemy, albo internet/ping ci skacze

Gdyby tak było, to miałbym problemy z połączeniem się w ogóle do serwera, a problem występuję dopiero po wejściu do gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na 100% ktoś chce sie dostac na Twoje konto. Gram razem z kolega na koncie i czasami bywa tak jak cos gram on chce wejsc wyskakuje ten komunikat. Oznacza to ze ktos ma dostep do twojego konto podawales komus haslo, login ?

Opublikowano

Na 100% ktoś chce sie dostac na Twoje konto. Gram razem z kolega na koncie i czasami bywa tak jak cos gram on chce wejsc wyskakuje ten komunikat. Oznacza to ze ktos ma dostep do twojego konto podawales komus haslo, login ?

Wykluczone, nikomu nie dawałem hasła i mało to prawdopodobne żeby ktoś chciał się dostać na moje konto, bo logowanie przebiega pomyślnie, a problem jest tylko wtedy jak chce zagrać w konkretnym pokoju po wybraniu START.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wykluczone, nikomu nie dawałem hasła i mało to prawdopodobne żeby ktoś chciał się dostać na moje konto, bo logowanie przebiega pomyślnie, a problem jest tylko wtedy jak chce zagrać w konkretnym pokoju po wybraniu START.

nie bądź taki pewny. Też tak miałem gdy ktoś chciał się włamać na konto. Wkońcu ktoś zmienił mi hasło i mam po konciem. Więc uważaj!!!

Opublikowano

nie bądź taki pewny. Też tak miałem gdy ktoś chciał się włamać na konto. Wkońcu ktoś zmienił mi hasło i mam po konciem. Więc uważaj!!!

Dzięki za radę. W każdym razie nie jest to na pewno przyczyna, bo nie mógł bym się w ogóle zalogować. Szkoda, że nikt nie miał podobnego problemu i nie wie jak go rozpoznać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może ktoś gra na twoim koncie ale nie zmienia hasła. Najlepiej będzie jak zmienisz hasło na głównej stronie nexona

Co Wy w koło z tym hasłem? Zmieniłem hasło i dalej to samo, więc to nie jest na pewno kwestia hasła.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

skoro problem się rozwiązał to nie ma sensu aby ten temat był otwarty...

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...