Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event

przemeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

przemo i po ch nabijasz posty wystarczylo skopiowac co pisze o tym evencie itp i bys moze ++ dostal a tak ....

On August 27th, Combat Arms Command is offering a once-in-a-lifetime opportunity to purchase an exclusive Permanent GP Weapon! On August 27th at 04:00AM(GMT+2), the highly sought-after Permanent UMP will be available for 80,000 GP! This sale only runs from August 27th at 04:00AM to August 30th at 04:00AM (GMT+2).

Of course, even soldiers of fortune need a little financial help now and then, so Combat Arms Command has extended "Code Name :Sector25" Event which will give soldiers chance to get supply case GP-Hazard until 31st of August!

We’ll see you on August 27th!

End of Transmission!

tlumaczone w google

27 sierpnia Combat Arms Command oferuje po-in-a-życia możliwość zakupu ekskluzywnej stałe GP broni! Dnia 27 sierpnia na 04:00 (GMT +2), bardzo poszukiwane stałe UMP będzie dostępny dla 80000 GP! Sprzedaż ta działa tylko z sierpnia 27 o 04:00 do 30 sierpnia na 04:00 (GMT +2).

Oczywiście, nawet rycerze szczęścia potrzebujemy trochę pomocy finansowej od czasu do czasu, więc Combat Arms Command rozszerzył "Code Name: Sector25" zdarzenia, które dadzą szansę żołnierzy przypadku dostaw GP-Hazard do 31 sierpnia!

Zobaczymy się dnia 27 sierpnia!

Edytowane przez mario4311

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

hah za przetłumaczenie to plusa daj google translate ;D

za 80k gp ? nie opłaca się ... nie wiem czy za 30k bym go wziął na perma ;D

Opublikowano

Tylko UMP będzie można kupić ;)

A co do tematu ta broń może być zabójcza gdy jest w odpowiednich rękach. dzisiaj nawet nią zrobiłem unbelieveable B)

<3 <3 <3

Opublikowano

a ja myślałem że strzela się myszką a nie klawiaturą ;D

ok, widzę że pytanie otrzymało odpowiedź, a nawet zaczął robić się lekki spam ;)

zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...