Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Toutrial][Tr] Cesametin2 ! Reload!

emcek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo tak ale takie bony miałem że lepiej nie mówić..

@edit

coś serwer nie działa co się dzieje?

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

Wie ktoś czemu mi postać w m1 zbugowało ?! ^^ Wchodze na postać to mam puste m , postaci nie widać ...

RANDY_ORTON_26899.jpg

. R.K.O . ! < 3

Opublikowano

Kurde nie wiem czemu mi tak reje muli czy wam też ? ;/

magdam01fotouuuuuuuuuuu.jpg

hollz5.gifhollz5.gifhollz5.gifhollz5.gif

Dasz minusa lub plusa to dasz w dupie to mam

Opublikowano

ja mam to samo zalogowalem sie wszystko fajnie poszedlem to m1 dup kick i od tej pory mam błąd podaczas łączenia sie z serwerem ;/

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Opublikowano

ja wam powiem tak najprawdopodobniej zablokowali polskie ip niestety [ale to najprawdopodobniej]

@edit

dziala ale m1 zbugowane ;/

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Opublikowano

3reka byla wczesniej na start teraz juz nie ma w sklepach chyba tez nie bo jak sie zalogwalem to bylem na expie a juz mi sie nie chcialo do m1 wracac i patrzec i drugie info nie ma zadnego bugu na kase

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Opublikowano

A mi postać skasowało ;/ i mam teraz nowa;/ Wcześniej w mieście był NPC co dawał skille teraz go nie ma;/

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...