Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba

variate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bandę jebanych dzieciaków, którzy biorą stąd cheaty (co jest porażka na całego bez cheatów lepszy score by mieli...ostatnio widuje cheata 0-7 pozdro) żeby spierdalali na germany lub inne servery -.-, bo mogę się założyć, że 3/4 z was lata na poland i nie daje grać rodakom, każdego, którego widzę ma typowo Polski nick albo wogóle z dopiskiem PL omfg ludzie ogarnijcie się skoro już jesteście takimi noobami, że nie potraficie grać bez CHEATÓW TO PRZYNAJMNIEJ DAJCIE GRAĆ RODAKOM A MĘCZCIE NIEMCÓW...SĄ LUDZIE KTÓRZY CHCĄ GRAĆ NORMALNIE BEZ CHEATÓW!! może do kogoś to trafi chociaż wątpię w to, ponieważ cheaterzy mają zapewne po max 14 lat...no ale w cuda czasem wierze...jestem tolerancyjny..chcesz cheatować to cheatuj to nie moja sprawa ale daj grać tym, którzy chcą grać na legicie itd. NIGDY NIE CHEATUJ NA POLSKIM SERVERZE! INNYMI SŁOWY WYPIERDALAJ!

Opublikowano

Do nikogo nie trafisz może do kilku osób i tak dzieci wolą utrudniać i zniechęcać do gry na polandzie . Jak widzę cheatera 15:10 to się łapie za głowe i mówie skąd taki dzieciak ma hacki O_o . Temat do zamknięcia bo sie zaraz spam zrobi .

Wszystkie pytania składać na e-mail !

Opublikowano

Kolejne dziecko . Masz 11lat nie ? Dobra proponuje zamknąć temat bo zaczną spamować !

Wszystkie pytania składać na e-mail !

• Dodaj nową pozycję...