Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zapytać jak prowadzić Sure BM

Jakie itemy kupować ..

jaki fms kupić ..

robić bojowca/militara ?

jak radzić sobie z expem na większym lv ?

itp.

dzięki ;)

bleach%20tag.png
Opublikowano

1. Najlepiej kupowac itemy z bonusem do Inteligencji oraz HP, moga byc rowniez do PvP z bonem na szybkosc zaklecia.

2.FMS z jak najwiekszymi UM. Dla bm'a srednie sie nie licza.

3. Tak, np na metki.

4.Musisz zrobic sobie buffa, idziesz do v1/v2 i expisz z buta uzywajac wszystkich umiejetnosci.

Opublikowano

ten mój post wprowadził napewno więcej od twojego, uświadomiłem mu, że jest opcja szukaj.

Co do Ciebie jesteś kompletny idiota. Oceniasz mnie po poście nazywając mnie noobem, to słowo

piszę się przez na "o" mózgu -.-

Po Co Ci serwer do powiedzenia jak prowadzić sure BM hajcie? Żałosne dziecko twarde przez kabelek siejące

terror w swoim gimnazjum wśród 13 letnich dzieci.. to smutne :(

Opublikowano

@Panowie Up. Zamiast się kłócić nie lepiej napisać coś mądrego? :D

Do przyjemnego expa na pewno trzeba wbić ochronkę na m co najmniej :D Choć nie twierdzę że nie możne bez niej expić :D

Do PvP: Fms z um na + (osobiście używałem z um11% i byłem dobry, teraz archerem z um 13% potrafie rozłożyć na serie :D)

Do expa: Fms ze sr + (Fms +7 sr -2 w metka zazdry wali ok. 320 bez wbitych punktów w siłę - dmg z bojowca)

Eq: Na początek krwawy/bojowa +6 kolce srebrne +5/6 Zbroje dostaniesz od biologa, podobnie miecz.

Około 18lvl bojową podbij do +7/8 nieszczęsną na +5/6 szeroki na +5/6 srebrna +5/6.

Około 25lvl bojowa powinna już być +8 (jeśli lubisz ryzyko możesz kuć na +9 :D Mi się jeszcze osobiście nigdy nie udało :D) nieszczęsna +7/8 (w upiorną nie opłaca się inwestować chyba że jest jakiś ciekawy bon) Wyzywka +5/6

Na 30 jakichś fms :)

Mniej więcej na 34 powinieneś kupić (lub wykuć) Y-Y +7/8/9 Nie kupuj 5-katnej bo po prostu się nie opłaca :D Mi bojowa spokojnie wystarczała :D Wyzywka powinna być co najmniej +7 Ebonitki +5/6/7

Na 35 bojowiec!

Na 42 okrągła +6/7 jeśli chcesz możesz zmienić zbroję. Wyzywka +7/8/9 Srebrna +8/9 lub białe złoto. Ebony +8/9

Później myślę że złapiesz swój takt gry :D

Exp:

1-8 lvl - M1 wilki itp.

8- 15 lvl M1 koniecznie niedźwiadki ! (Żółc na zbroję :D)

16-20 lvl Zaprzysiężone

21 - 30 lvl Dzikusy. (Ja około 25 lvl spróbowałbym ubijać besty :D)

31-35 lvl Orki/Pustynia.

35-55 Bo. (Mniej więcej do 42 lvl w pt. Potem radze spróbować solo.)

Później myślę że złapiesz swój takt gry :D

Proszę o +++ :D

@Edit: Aha pisane przeze mnie! Całkowity zakaz kopiowania bez pozwolenia ! :D

2vjooye.png

Nie bądź żyła daj +++

:D

[Tut] Zarabianie na całkowitym legalu na PL!

Opublikowano

Exp surka bm to miodzio z ochronka G+ a latwo wbic. W v2 bierzesz spota na 65 + z fmsem sr 25 + okolo 13 k hp z konia.

wakow9.png
Opublikowano

dlaczego niby sądzisz, że ochronkę łatwo wbić?

Wszystkie skile dla bm są bajecznie tanie, więc tak samo łatwo niby wbić sferkę czy duszka.

Zanim wejdzie mu te 55 ku to dobiję sobie koleś 70 ze skilami m4/5 :F

Opublikowano

Ja tylko mowie ^^ watpie zeby wbil 70 tak szybko. Ale mowie ze ochronka jest wazna do expa okropnie jak i do pvp lecz nie zadaje dmg wiec wielu woli sferke czy ducha.

wakow9.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...