Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie Ostatnie Kd Do Party +7

wariato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na twoim miejscu włożył bym kd powtórki+4.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Przeszywka lepsza.

CO do MrPiotrek122 gdzie ja gram to kd przeszywki +4 2-max 4kk kosztuje a powtorki o ile sie nie myle 6kk+

Opublikowano

Zależy czy bijesz z buta czy z konia

Jak z buta to powtórka jak z konia to pene

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Po Pierwsze:

Czy ty do kurwy nędzy chcesz expić Partą ?!

Po drugie:

Weź to lepiej sprzedaj w pizdu i jak chcesz do expa to kup RIB'a średnie 30+. :)

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

zeiv jedyny normalny w tym temacie, reszta to kd chyba do kosy plus 4 wrzucala.

Po pierwsze nie wiem po co ci ta parta jak jestes bodym, dt tym nie zrobisz bo za wolne, a zanim wybijesz luczniki na pieczatkach maachaaajjaac kombo duzo dluzej niz nimfa, wiec szanse nikle.

Po drugie exp nia jest do bani.

Po trzecie parta jest dla mentala pod pvp, wiec na chuj wkladales tam kd potwora!!??

Po czwarte zaden ogarniety mental nie expi parta tylko ribem z wysokimi srednimi

Po piate wyjeb ja w pizdu(czytaj sprzedaj) i do expa kupuj riba a pvp, zalezy od twojego berka i stanu konta, jesli kasy nie masz i masz slabego berka to nimfa plus 7, a jak wyzej berek i kasa to bojowy 6/7 z kd po pvp!! Jakbys nie wiedzal do penetra bo bijesz szybko i zdejmujesz defa mentalom, kd smierci i woja!!

Po szoste widac znajomosc up'ow, ktorzy napisali tylko nazwe kd po to, aby nabic sobie posta, ogarnijcie sie... Po co mu powtorka? Widzieliscie bodego expiacego z ziemii z bronia dwu reczna? Watpie... Penetra przydatna jest wtedy kiedy szybko bijemy, ze przeciwnik dostaje duzo obrazenia ze zwyklych hitow. Wymagana bron jednoreczna...

Tyle ode mnie, pozdrawiam, nie minusujcie tylko dla tego ze pokazalem wam bledy...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...