Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z ulepszaniem np biore kamien z 21lvl do broni 21 lvl i nic sie nie dzieje tak samo z bloodseal help co jest grane?:P

Jeśli nienawidzisz Justina Biebera daj mi + wspomóż akcje skacz ped***

Jesli masz dac - zastanow sie dlaczego przemysl to ze ja sie napracowalem nad tym serwerem/wypowiedzia i daj + lub nic:)

Opublikowano

Jeśli masz na sobie zbrojkę i broń.. idziesz zabijać stworki.. po pewnym czasie na broni/zbroi pojawi Ci się czerwony napis " Boodseal Ablity"

coż z tym zrobic?

Najlepiej wcześniej kupić sobie u NPC która nazywa sie "Marchant Geres" kamyczki zwane "Bloodseal geme" oraz "Purtification Gem".

Gdy pojawi się ów napis " Boodseal Ablity" należy przeciągnąć na tą część zbroi/broń kamyczek "Bloodseal geme".. pojawi Ci się wtedy dodatkowy bonus np: plusy do uników z bliska (Increase close range evasion 1/2/3/4) lub plusy do ataku z daleka (Increase long range physical attack 1/2/3/4) itp.

Na każdej części zbroi możesz mieć po 3 takie bonusy, zaś na broni 5..

wniosek?

najlepiej na początek zakupić sobie minimum 20 "Bloodseal geme" i kilka "Purtification Gem"

Kamyczki "Purtification Gem" służą do zdejmowania Blood seal'i gdy te nie będą Ci się podobały.. jednak możesz to uczynić dopiero gdy zrobisz wszystkie dostepne na danej części zbroi (3 sztuki) lub broni (5 sztuk)..

Wówczas znów po jakimś czasie pojawiać Ci się zaczną "" Boodseal Ablity"

Jeszcze jedno.. na jeden " Boodseal Ablity" możesz włożyć jeden "Bloodseal geme", jednak po jakimś czasie znów ów napis Ci się pojawi (3 razy na każdej części zbroi i 5 razy na broni)

To powinno pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...