Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postać Najlepsza? Do Expa I Pvp ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ! ;)

Moja Postać Która łowiła mi małże ..

dziś została zbanowana ; //

Zastanawiam się Jaką postacią grać ..

chodzi mi o dobrą postać do pvp jak i zarówno do expa.. (tylko nie ninjia)

namyśl przyszła mi sura wp. ale niewiem jak ją rozwinąć..

na myśl także wszedła mi moja 1 postać..Wojownik Body ^^

ale może jest inna postać która jest dobra do pvp i łatwo się nią expi ?

dzięki za pomoc :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Jak zrobisz dobre eq surą wp to dobrze.Bardzo dużo inteligencji.Wbij Czarowane ostrze i czarowaną zbroję na początku.Potem skill smoczy wir.Następny Strach, chyba że nie będziesz rozwijał BARDZO swojej postaci to Uderzenie palcem do pvp.

Załatw sobie parę itemków z plusem do inteligencji.A Będziesz koksem.I Jak będziesz uderzał ze smoczego wiru to ostrze dodaje trochę ataku.Ale początkowe skille to OSTRZE, ZBROJA I WIR.Dalej strach albo uderzenie ;).

@Edit.Oczywiście musisz mieć zapał do grania tą postać, bo na początku nudno troszkę ale potem już lepiej jest :).

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Exp - sura wp 3 x m + dobre eq+8/9, myślę , że skili tłumaczyć nie muszę, chyba, że ktoś jest kompletnym noobem i robi postać pod exp z wirem..

Pvp - sura bm 4 x m, skile m8+, dobra kosiara, najlepiej szpon+8/9 z kd+4.

Opublikowano

A ja proponuje grac szamanem healer antyk/jesion na um + kd +3 (smierci i powtorki oraz penetry) i do pvp koks i do expa najpierw wbijasz leczenie na M5 (terak ku za 10-50k kupisz otem te skille atakujace aa najwazniejsze nie dawaj zadnego pk w podniesienie ataku to gowno daje ^^:D

Opublikowano

Graj Sura Wp dlaczego ? Ponieważ ma ona 3 skillę trwające długo to one : czarowane ostrze, Czarowana zbroja, Strach Pozdrawiam Rones

Jesli pomogłem proszę +:)

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

WP kox ale nawet bez skili na m8 i bez eq +9 sie fajnie gra co do pvp to trzeba miec 4 skile na M-G wtedy tez kox w pvp

body smiec so pvp moze byc ale bm go klada a do expa sie nienadaje nob +50 z eq+8/+9 nawt do v1 niemozna isc a co dopiero v2

Opublikowano

Sura WP do expa kox a do PvP?

Tak od 70+ lub niżej z bardzo dobrze rozwiniętymi skilami powyżej G.

Wiem bo brałem surą WP.

Ja Ci proponuje Bodego najłatwiejsza postać moim zdaniem. ;)

Me gusta.

Opublikowano

ja ci powiem tak

chcesz koxa do expa ? o.O

SURA WP : czarowane -> czarowana zbrojka -> strach = kox w expie

chcesz koxa do pvp? o.O

SURA BM : 3 skile na M5 + jakis szponik do tego z kd +3/4 lub fms um +15 i kosiara;]

Opublikowano

sura wp spoko do expa i do pvp :) :rolleyes:

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Zacznij grę Surą WP.

Ma dużo ataku i dużo obrony co pozwala efektywnie expić .

Ma też w skillach wbudowaną przeszywkę więc łatwo się walczy w pvp z mentalami :)

Ma bardzo tanie KU i dużo ich na rynku :)

Build Status:1wit 2int . Po wymaksowaniu Int wymaksuj WIT a potem siłę .

Build skilli:Czarowane ostrze , Czarowana zbroja , Smoczy wir , Uderzenie palcem , Strach Rozproszenie

Pomogłem?

Daj - :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

@MrPiotrek122

Ale masz intelekt... On chce mieć postać do expa i pvp a nie 2 oddzielne. Gdyby chciał 2 postacie by sam na to wpadł. Co to za sens expić dwoma postaciami do 60+ a później pisać: "Czekaj tu noobie zaraz przyjdę druga postacią". Często tak się zdarza. Sura WP zdecydowanie. 1 WIT 2 INT +bony 1k-2k pz w itemach do expa cudo do pvp też bardzo dobrze nawet z eq +6.7

@ExTaSe**

On chce expić i robić <<NORMALNE>> pvp a nie zaraz na wołaj: "ktoś tam to czit nie róbcie z nim pvp"

itd. itp. pozatym.. ninja dagger do pvp dobry ale do expa to lamus. Z zasadzki jeżeli cię otoczą trafisz 1/4 lub 1/2 grupki a reszte dobijać. Kiedy ma się boja trzeba kupować 2 bronie: miecz i sztylety. Dlaczego? Ze sztyletów strasznie się expi z boja a z mieczem pvp to zazwyczaj przegrana.

@top

Polecam naprawdę Surę WP :) Koniec wykładu ^^

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

@MrPiotrek122

Ale masz intelekt... On chce mieć postać do expa i pvp a nie 2 oddzielne. Gdyby chciał 2 postacie by sam na to wpadł. Co to za sens expić dwoma postaciami do 60+ a później pisać: "Czekaj tu noobie zaraz przyjdę druga postacią". Często tak się zdarza. Sura WP zdecydowanie. 1 WIT 2 INT +bony 1k-2k pz w itemach do expa cudo do pvp też bardzo dobrze nawet z eq +6.7

@ExTaSe**

On chce expić i robić <<NORMALNE>> pvp a nie zaraz na wołaj: "ktoś tam to czit nie róbcie z nim pvp"

itd. itp. pozatym.. ninja dagger do pvp dobry ale do expa to lamus. Z zasadzki jeżeli cię otoczą trafisz 1/4 lub 1/2 grupki a reszte dobijać. Kiedy ma się boja trzeba kupować 2 bronie: miecz i sztylety. Dlaczego? Ze sztyletów strasznie się expi z boja a z mieczem pvp to zazwyczaj przegrana.

@top

Polecam naprawdę Surę WP :) Koniec wykładu ^^

daggerem expisz z konia to gratuluje, haha

w 4 dni mam 49 lvl daggerem (dmg hack + em2) ;]

Opublikowano

Ja nie wiem czy tutaj ktokolwiek co sie wypowiada gral na plu sura wp do 70 lvlu ;)

Znajac zycie pewnie nie rozwiniesz tej postaci do owego poziomu, a co za tym idzie bedziesz od kazdego dostawal po dupie ( nie liczac nieogarnietych daggerow ).

Jezeli chcesz expic i dawac rade w pvp proponuje najprostsza profe woj body.

Jezeli chcesz byc naprawde dobry w pvp i w miare expic to rowniez proponuje zastanowic sie nad archerem , dmg-ogromny, exp- lur.

@Edit :

PAMIETAJ O TYM, ZE NIE MA POSTACI WYBORNEJ I DO PVP I DO EXPA... ALBO TO ALBO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...