Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chcialbym otworzyć temat ktory bedzie sluzyl do zmian ssow w cs 1.6 i source .

Na czym to bedzie polegać

1. Gdy zostaną wam zrobione ssy w cs a będzie na nich widoczne wh i chcecie żebym je edytowal zeby byly czyste wpakowujecie je do Winrara i zakladacie haslo dajecie na strone Megaupload lub inna nastepnie piszecie link w tym temacie i podajecie mi haslo do Winrara na gg 21157815 lub na pw .

Gdy wejde na kompa odrazu zaczne prace takie 5 ssow zajmie mi kolo 30 min . Potem daje zdjecia na img juz poprawione i śmialo możecie walczyć o Unban ;]

Zajmuje sie tym juz 2 miechy pomoglem juz 48 osobom z tego 41 nie dostalo bana ;]

Proszę o przypięcie Bedzie to slużylo jako pomoc dla graczy

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zauważ tylko że gdy admin zrobi Ci ss'y to chce żeby one było nie ruszone ani w żadnym wypadku nie edytowane a to akurat da się sprawdzić a jak już zmienisz na img to już dubelt jesteś zbanowany :]

minus--

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Ogrys widzisz ale proggram ktory mam nie zapisuje edycji zdjecia ;] wiec sie admin nie kapnie ;] Progam jest oryginalny kupiony za 50 zl i daje duza gwarancje ...

A co do 3 wypowiedzi to zrob cwaniaku lepsze ssy

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Możesz wstawić jakiś przykład ssa z wh i czystego? Chciałbym zobaczyć czy da się łatwo zauważyć :>

Opublikowano

Właśnie nie mam żadnych bo nie gram na publikach. Jak będziesz miał jakąś robotę to wrzuć tutaj przy okazji ;>

Opublikowano

Ok fajna sprawa :D, usuń tylko Metin2 z hobby :D. Kiedyś ja miałem dziwne rzeczy :O. Nie było widać, że wh, chociaż grałem na cheatach. Ale odkąd kupiłem steama, nie opłaca się cheatować. Dam ci może jakieś ss'y jutro, a ty pokażesz jak to jest ok?

Innym razem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...