Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Addies [17.08.2010]

bajecczny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

B3gginer: warn za bluzgi bo jestem nobbem i hujem

.......................

Za pomoc daj +

Gram w warrocka mój nick

Spalany

Gram tylko dla zabawy

spalany.gif

Budowniczy
Opublikowano

Kurna ludzie,nikt wam nie zabrania kopjować jeśli macie pozwolenie od autora tego co napisał i jeśli na tym forum tego nie ma,sam kopjuje ale z polskich str od których dostaje pozwolenie nie macie pozwolenia to możecie za to iśc do więzienia bo to prawa autorskie jednak macie szczęscie że nikt nie jest głupi żeby podać na policji za hack lub adres do hacków jesli dostał pozwolenie i nie muwi że to jego to sam mu dam + zero ludzie spamu karzdy kto od teraz napisze leci raport za spam i skonczmy te spory moderatora działu proszę o zamknięcie tego tematu zanim sprawa się powiększy

a co do B3ginerr to powinien już dawno polecieć ban bo wstawił na forum hacka co już był,nie urzył opcji szukaj a hack był na 1 strone,klnie i wogule nalerzy mu się

Opublikowano

Jak są nowe adresy i zrobił kopiuj wklej z innego forum a tu nie było to za przeproszeniem na ch... się go czepiacie

kaliber44_Magik_Joka_Abradab_WinCE_.jpg

Czy grzeję doktorku?

Nie, w żyłę nie daję

Tam marihuanę palę,

Ścierwa tez nie walę

Pytania, odpowiedzi

To jest jak spowiedź, ja

Ja już nie mogę, tak bardzo sie boję

I modlę

I cokolwiek

I biegnę i gonię życie swoje

Opublikowano

zal mi paru z was. Chlopak sie stara wprowadza nowe adresy a wy jazdy na niego ... smutne. Moze i uzyl kopiuj wklej ale glaby przeciez to wam bd potrzebne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...