Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy gosciu mnie okradnie bo dalem mu na 7 dni WOja 53 lvl bo chce zeby mnie podexpiil bo jade nad morze . nie znalem go znam go chyba 30 min ale wymienilem sie z nim fms za fajna nimfe i schowalem do magazynu mowil dosc powaznie ze podexpi i a o zadnych bugach na maila nie zna bo nawet nie wiedzial czemu biore 3x bo mam dmg hack :D

Opublikowano

Człowieku jak możesz komuś kogo znasz 30 minut oddać postać... 99% to własnie takie nobki które Ci ją ukradną. Zmień szybko pasy i oddaj jakiemuś koledze z rl czy coś...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

lepiej szybko zmien pasy, bo jedziesz na tydzien, wiec jak on zmieni email a ty za tydzien juz go nie anulujesz bo po tygodniu nie mozna zrobic anulacji wiec nie dostaniesz juz konta, a poztytm jak mowisz ze to noob to nic nie na expi, bo jak jest nobem to pewnie bedzie expic na dzkusach 53wojo ;D

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Okradnie . Ja znalem kolesia 3 lata dalem passy na konto 1 dzien nic ,2 dzien nic, 3 dzien nic , a w 4 konto stalo w innym krolestwie bez eq ;] .I "kolega" dodal ze jak mu wysle mojego fona (bardzo wysoki model nokii ) to mi odda eq .

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem, nie powinieneś dawać konta osobie której nie znasz...Wiele osób się łasi a później okazują się "chamami"...

Bycie anonimowym nie zwalnia Cię od myślenia...

W życiu najważniejszym celem jest bycie sobą ! Przestrzegaj tej zasady a zajdziesz dalej niż myślisz...