Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wywalanie Nie Tylko W Dt...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że był taki temat już ale nie wiem czy wreszcie można zaradzić na wywalanie z privów np. Zzyok. Jak expie to wywala mnie co jakieś 3-10 min. , jak jestem w dt to mnie wywala na 3-5 piętrze. Lecz jak stoję w mieście to mnie nie wywala. Internet tu oczywiście nic nie zawodzi bo mam wystarczająco szybki... Za pomoc będą + albo - i 5

Opublikowano

jak nie net to wina serwera ^^

- w mieście nie wywala bo nic nie robisz

- a jak jesteś w dt to bierzesz spota i twój net nie wyrabia albo serwer

pomogłem ? daj minusa !

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

To nie zależy tylko od twojego kompa czy internetu ale również od serwera i lokacji (Kraju) gdzie został założony. Z chińskimi serwerami tak jest. Chiny są bardzo daleko od Polski, lecz nie tylko o to chodzi.

logoaks.gif

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc. Dzisiaj byłem w dt i doszedłem do pieczęci i jak mnie zaatakowały moby to mnie wywaliło, a wcześniej unikałem wszystkich potworków i nie wywalało ;d. A jeszcze mam jedno pytanie. Jak oni wszyscy robią, że dochodzą do kowala. Bo przecież ciężko trochę robić epika perłami ;/. Najbardziej podoba mi się chyba pomysł arko94. Tylko możesz mi dać jeszcze link do hacka z wh. Bo szukałem wh samego i nie widziałem.

Opublikowano

Miedzy innymi przez server, jezeli uzywasz dmg hacka to przez to tez, do dt zrob sobie buffa i potem tylko sie tepniesz jak cie kicknie (oczywiscie uzywasz moda kamera?)

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Miedzy innymi przez server, jezeli uzywasz dmg hacka to przez to tez, do dt zrob sobie buffa i potem tylko sie tepniesz jak cie kicknie (oczywiscie uzywasz moda kamera?)

Gram przez mod kamera ale co do za różnica czy zrobię sobie buffa bo przecież buffa też może lognąć..