Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem sura wp , zbrjka m2 ostrze m4 wir m4 mam 10.5k hp bez ebo ktore kupie, w butkach mam 1.5k hp i chce sie spytac czy dalo by mi cos tzn wiecej grupekczy uciegne jak amienie te butki na 8 omdlenie? czy nie ma sensu?

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej butki z PŻ bo 10,5k to nie jest dużo, a jeszcze Ci zmaleje do tych 9k (później kupisz ebo to znów Ci się podniesie do podobnego poziomu jeśli +9), ale tak jak mówię 10,5k HP to mało...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Kumpel ze skilami m8 i eq +7 brał na 61 lvlu po 6-8 grupek

Więc radzę wbić wyżej skile

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Opowiedz całe eq, a skille spróbuj wbić na G pomimo że stracisz na tym dużo czasu.Pozarabiaj strać dużo czasu i codziennie czytaj 3 ku.Smoczy Wir, Czarowana Zbroja i Czarowane ostrze ;).Nie wbijaj koniecznie Wirka na G ale on ma bardzo duże obrażenia i jak będziesz miał kłopoty to ten skill cię wyratuje z opresji ;).Wtedy na pewno będzie Ci łatwiej expić i będziesz koksem.Inni na twoim lvl'u mają skille m3-m6 a ty będziesz miał na G, reputacje Ci to może zwiększyć i będą Cie bardziej lubić, bo metinowcy lubią ludzi zazwyczaj za eq, skille i lvl ;).Tylko normalni ludzie lubią innych za charakter, kulturę i zachowanie.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Kumpel ze skilami m8 i eq +7 brał na 61 lvlu po 6-8 grupek

Więc radzę wbić wyżej skile

61 lv to to samo eq co 69, bo czysta duchowa +9 chodzi na s8 po 80kk, a lwia +9 50kk, więc od 61 jest z górki w expie w v2 :)

@topic

Żeby poczuć różnicę musisz mieć z 16% na omdlenie, wtedy moobki praktycznie cały czas stoją.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

61 lv to to samo eq co 69, bo czysta duchowa +9 chodzi na s8 po 80kk, a lwia +9 50kk, więc od 61 jest z górki w expie w v2 :)

@topic

Żeby poczuć różnicę musisz mieć z 16% na omdlenie, wtedy moobki praktycznie cały czas stoją.

ja sie bilem z ninja ktory mial 16% na omdlenie, jak machal sztyletami to moze 1 skilla zdazylem uzyc