Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatam ponownie chciałbym się zapytać czy jest jakiś inny sposób na przeczytanie książki ze skillem bo mi PPM nie działa i mam lipe 2xLPM próbowałem i też nic ?

Leona 0/11.

Opublikowano

to znaczy raczej że nie masz skill pointów (1) aby nayuczyć się czaru(czy czego kolwiek) xF

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

mam 10 SP do władowanie w skille ale moge tylko w ten jeden którego się ma na początku ale nie mogę przeczytać innych bo nie działa mi PPM

Leona 0/11.

Opublikowano

Musisz po kolei według drzewka czytać skilla i pamiętaj że każdy skillbook potrzebuje określonego lvla na przeczytanie :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

ALE MI NIE DZIAŁA PPM !!! I PYTAM SIĘ CZY MOŻNA JAKOŚ INACZEJ PRZECZYTAĆ INNYM PRZYCISKIEM TE KSIĄŻKI ZJEŚĆ!!!

Leona 0/11.

Opublikowano

Turbo masz 3 wyjscia jakie znam:

1. na klawiaturze powinien byc klawisz co wlacza PPM >>>(okienko i myszka...)taki klawisz<<

2. w windowsie jest funkcja co mozesz klawiaturą myszke poruszać ja to mam pod: alt+shift+NUMlock... i potem sterujesz klawiatura cyfrowa(po prawej ta) klikajac na niej na klawisz * wlaczasz PPM cyferką"5" wlaczasz to PPM chcac zmienic znow na LPM klikasz klawisz "/"... sterujesz myszką za pomocą 4-lewo , 6-prawo, 8-do góry, 2-na dół no i 5-potwierdzanie(czyli LPM lub PPM)... myszka moze cie sie troche powoli ruszac podczas poruszania klawiatura ale chociaz bedziesz mogl wlaczac ksiazki :)

3. Kup/ pozycz od kogos new myszke ^.^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli kombinacja klawiszy która podał cbool Ci nie działa wejdz w Start > Akcesoria > Ułatwienia dostępu i Centrum Ułatwień dostępu(czy coś takiego, zależy od systemu operacyjnego). Ustaw sobie myszke na klawiaturze numerycznej a innych opcji nie ruszaj (czytaj uważnie co zaznaczasz, żebyś nie miał pózniej do mnie pretensji, że czcionka się powiekszyła, ikony są wielkie etc). Ew 2 opcja poczekaj jutro na mnie do godziny 16-17 aż wróce z pracy i za pomocą team viwera Ci pomogę ^^. Btw jakby kogoś to interesiło Rydzyk back (z góry przepraszam wszystkich którzy pisali na forum/gg i zostali zignorwani ale po prostu nie miałem czasu odpisywać).

Opublikowano

Czy nie prościej zmienić LPM z PPM ?? Wejdź w Panel Sterowania>Mysz>Zakładka Przyciski i zaznacz Przełącz przycisk podstawowy i pomocniczy. Od tej chwili LPM będzie robił za PPM.

Opublikowano

bardzo mądrze TYLKO JAK JA WŁĄCZE dekaron jak mi LPM nie będzie działał spróbuje z klawiaturą numeryczną :) tylko nie wiem gdzie się to włącza ;/ pomożesz cbool ?

Zdecydowałem że kupie sobie nowego gryzonia :D dzięki wszystkim za pomoc ale nie chcę grzebać przy kompie :P wszyscy macie plusa ..:D

Leona 0/11.

Opublikowano

Problem jest rzeczywiście wagi państwowej :| Czy ja Ci kazałem na stałe zamieniać LPM z PPM ? Chyba nie, poza tym co to za problem zostawić ustawienia myszki i przełączyć raz z LPM na PPM i odwrotnie, aby uruchomić Dekarona ?? Fakt może trochę jest z tym zabawy, ale przynajmniej nauczysz się skilli :D

Najlepiej zrobisz tak jak napisałeś - zakupisz nowego gryzonia :)

Opublikowano

Problem jest rzeczywiście wagi państwowej :| Czy ja Ci kazałem na stałe zamieniać LPM z PPM ? Chyba nie, poza tym co to za problem zostawić ustawienia myszki i przełączyć raz z LPM na PPM i odwrotnie, aby uruchomić Dekarona ?? Fakt może trochę jest z tym zabawy, ale przynajmniej nauczysz się skilli :D

Najlepiej zrobisz tak jak napisałeś - zakupisz nowego gryzonia :)

zrobiłem tak jak pisałeś najpierw nie zajarzyłem :) za niedługo kupie nową mysz D:

Leona 0/11.