Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ukradlem konto sura wp 61 lv skille ostrze m5 zbroja m6 wir m8 i koles powiedzial ze napisze do gma i bede mial bana oraz ze pujdzie na policje ... czy ktos moze mi powiedziec czy cos mi grozi ? (chodzi mi o policje )

Opublikowano

Jeżeli weszłeś mu na e-mail to tak, możesz mieć sprawe na policji, grzywne lub wyrok skazujący do 3 lat. Ale jeżeli na e-mail nie weszłeś to nic Ci nie zrobią, nie martw się na zapas :P .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Jeśli napisał Ci to na E-Mail [jeśli go zna] to jakiś 1% jest że pójdzie [chyba że ukradłeś postać z e-mailem] to wtedy jest aż 50% że pójdzie na policję... Jeśli napisał Ci to w grze to niech Cie w dupę pocałuje i to w sam środek... <_< .

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Skoro nie weszłeś na e-mail ani nic z nim nie robiłeś to może Ci naskoczyć xD .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

zablokowalem ale pisze z innego numeru (wczesniej go zablokowalem a on mi z nowego napisal ze sprawa idzie na policje )

Opublikowano

to zablokuj możliwość przychodzenia wiadomości od nieznajomych on może Ci naskoczyć ^^ a tak btw to jak zrobiłeś z tym emailem przez mmo wbiłeś na konto zmieniłeś emaila hasło i co on ma tydzień na anulowanie zmiany emaila jak to obejść ?

Opublikowano

Tez jestem ciekawy..On ma tydzien na anulowanie.. Jak to obejsc ? :O ?

@ topic

Jesli mu nie ruszales emaila to nic nie zrobi... :] Mam nadzieje ze odpowiesz Jak to obejsc :D Najlepiej na priw ;f

Pozdrawiam,

ShaKes15

65994253024037513199.png
Opublikowano

Koles na Twoim miejscu bym zmienil nazwisko najlepiej wyjedz do Holandi tam zarobisz na Jabkach , gruszkach , sliwkach :)

Nie kradnij czlowieku! jak Ty bys sie czyl gdyby ciebie zchakowali ?

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Ostatnio był artykuł w TVN o kolesiu co podpieprzył komuś konto.No i jak widać coś robią bo go złapali.

Tak naprawdę to ty okradasz Gameforge bo konta są ich własnością.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...