Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ominąć Bana Neo

Szatan87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam orange freedom 2 mb i dostalem bana neo i chcialbym aby ktos mi powiedział jak to można ominąć bo słyszałem podobno że sie da.Z góry dziękuje :P

Opublikowano

rozłącz neta i połącz się jeszcze raz :P juz masz inne ip

To sie robi wtedy gdy dostajesz normalnego bana.A ja dostalem neo bana.A neo ban jest na graczy ktorzy maja zmienne ip

Opublikowano

ban neo banuje na config poszukaj w config.cfg cos typu "setinfo _ban..." i skasuj to i zrob config tylko do odczytu

Nie nie nie.Ja nie mam bana na IP ani bana na configa tylko mam neo bana.Neo ban banuje dany zakres IP np cały Kraków i chodzi mi o to jak to ominąć bo słyszałem że można

Opublikowano

To pisz odrazu że dostałeś bana na zakres a nie jakis neo ban...

Jak chcesz pograć jeszcze na tamtym serwie to użyj programów zmieniających IP np. AOL

Opublikowano

włacz jeszcze raz neta wypakuj config na pulpit ... i już mi to zawsze działalo na cfg/neo jak nie działa to tak jak up zmień ip jakimś programem

Nie bądz żyła daj ---!!

10 Post [V]

20 Post [V]

30 Post [V]

40 Post [V]

50 Post [V]

60 Post [V]

70 Post [X]

80 Post [X]

90 Post [X]

100 Post [X]

Mam konto na tym forum dłużej niż większość moderatorów,kidmodów... ale ja nie nabijam bezsensownie postów.

Opublikowano

Nie ominiesz tego, pewnie pół polski dostało bana przez Ciebie, nie odbanujesz się, czekaj aż ktoś napisze skarge na forum ... I w końcu będa musieli odbanować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...