Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Fragoner96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oto co napisali:

NEXON Europe [17.08.2010]

Greetings Combatant,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your account-related issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. In order for us to process your request, kindly give us the

following information:

1. Login ID :

2. E-mail registered in the account:

3. Birthday :

4. Name [First][Last]:

5. Secret Answer:

We shall use those information to verify your account. Please take note that your request shall not be processed if one of

the information you have provided is incorrect.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

A oto co napisali:

NEXON Europe [17.08.2010]

Greetings Combatant,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have read your email of inquiry that you have submitted to us regarding matters of your account-related issue.

We are sorry for the inconvenience that you are experiencing. In order for us to process your request, kindly give us the

following information:

1. Login ID :

2. E-mail registered in the account:

3. Birthday :

4. Name [First][Last]:

5. Secret Answer:

We shall use those information to verify your account. Please take note that your request shall not be processed if one of

the information you have provided is incorrect.

For more information, please visit our website at:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Thank you very much for understanding.

Combat Arms Europe Customer Support

A oto po przetłumaczeniu:

Nexon Europe [17.08.2010] Pozdrowienia bojowe, My naprawdę wdzięczni za wsparcie i stałego uczestnictwa w Combat Arms Europe. Zapoznaliśmy się z wiadomości e-mail zapytania, które zostały przedstawione nam w sprawach związanych z Państwa problem uwagę. Przepraszamy za niedogodność, że masz do czynienia. Aby ułatwić nam rozpatrzenie prośby, prosimy o podanie następujących informacji: 1. Nazwa użytkownika: 2. E-mail zarejestrowany na koncie: 3. Urodziny: 4. [imię] [ostatni]: 5. Secret Odpowiedź: Będziemy korzystać z tych informacji w celu zweryfikowania konta. Proszę zwrócić uwagę, że wniosek nie są przetwarzane, jeśli jeden z informacji, które przewidziane jest nieprawidłowy. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź naszą stronę internetową: http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main. dziękuję bardzo za zrozumienie. Combat Arms Europe Wsparcie Klienta

Opublikowano

to daj im dane te które chcą np.

Login : Lenart

Email : [email protected]

Birthday : 27.01.1993

Name : Jan Kowalski

Secret Answer: tutaj piszesz odpowiedź na sekretne pytanie które było przy rejestracji

Opublikowano

to daj im dane te które chcą np.

Login : Lenart

Email : [email protected]

Birthday : 27.01.1993

Name : Jan Kowalski

Secret Answer: tutaj piszesz odpowiedź na sekretne pytanie które było przy rejestracji

ale jak ja nie pamiętam daty i odpowiedzi sekretnej? No to już po mnie

Opublikowano

o napisz że nie pamiętasz bo konto robiłeś dość dawno, a chciałeś tylko zobaczyć czy gra jest fajna, nie myślałeś że Ci się spodoba, a potem nie wiedziałeś jak zmienić. może odzyskają. jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz

Opublikowano

o napisz że nie pamiętasz bo konto robiłeś dość dawno, a chciałeś tylko zobaczyć czy gra jest fajna, nie myślałeś że Ci się spodoba, a potem nie wiedziałeś jak zmienić. może odzyskają. jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz

dobra postarałem sie i napisałem im tyle co umiałem(choć za dobrze angileskiego nie umiem). Mam nadzieje że teraz mi pomogą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...