Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto

Fragoner96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy! Normalnie grałem sobie w combata a tu napisało mi że straciłem połączenie w grą. Internet działał więc postanowiłem się zalogować ponownie. Nie mogłem gdyż pisało że złe hasło. Patrzyłem na stronie informacii o moim profilu i nagle pisało że jestem w innym klanie niż dotychczas. Już wiedziałem że ktoś ma moje hasło i gra na moim końcie. Miałem lvl 2lt. Na razie mam inne konto z lvl csm i jak ktoś pomoże mi znaleść hasło to dam mu to konto w nagrodę.

Opublikowano

Dziwnie, nie mam pojęcia jak można zmienić hasło, szukałem takiej funkcji na koncie nexon i nie znalazłem oO może w złym miejscu szukam?

Na początek, sprawdź email podany przy rejestracji, i w sumie mozesz go tutaj podać.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie bo często zmieniałem ale jak byś mógł podać sposoby odzyskiwania hasła to był bym wdzięczny

Opublikowano

jeśli masz brata, i ciągle dajesz te same hasła do wszystkiego i brata wkurzyłeś to mógł się zemścić ^^

powiedz czy ktoś mógł znać Twoje passy ? jakiś kolega, kuzyn ?

Opublikowano

Właśnie nie

Moi koledzy grają na oddzielnych kontach

Chyba szukam wiatru w polu

Ale mam tylko siostre która nie gra w combata

Opublikowano

chyba ukradli ci konto

No właśnie a widze że to chyba jakiś włoch

Przyznam sie że dawno dawno temu używałem keyloggerów, ale nie wiedzialem wogóle wtedy że to są te keyloggery. Ale gdzie mam napisać do nexona i czy mogę po polsku czy po angielsku

Opublikowano

nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

jeśli znasz tego maila to i nie znasz hasła to napisz do nexona, oni być może przyślą Ci nowe hasło itp. ale musisz im podać wszystkie dane.

Opublikowano

wejdz na glowna strone ca i wcisnij zapomnialem hasla i poproszony bedziesz o mejla wpiszesz i ci nowe haslo wysla na niego...

No co ty, czytaj cały temat.

@topic

Napisz ticketa ze WSZYSTKIMI danymi do Twojego konta, a te co tutaj napisałeś to je usuń bo już się dzieciaki ślinią na konto.

Mi pomogli w 2 dni przez ticketa jak miałem nieprawdilowego bana.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

wejdz na glowna strone ca i wcisnij zapomnialem hasla i poproszony bedziesz o mejla wpiszesz i ci nowe haslo wysla na niego...

ale jeszcze trzeba podać datę urodzenia i nie pamiętam jej bo wybierałem byle co

Opublikowano

to napisz im tyle ile pamiętasz być może wezmą Cię za prawowitego właściciela konta i odzyskają je, powiedz że konto robiłeś od tak, aby zobaczyć jak się gra, nie miałeś wtedy wymaganego wieku i dałeś byle co ;)

Opublikowano

to napisz im tyle ile pamiętasz być może wezmą Cię za prawowitego właściciela konta i odzyskają je, powiedz że konto robiłeś od tak, aby zobaczyć jak się gra, nie miałeś wtedy wymaganego wieku i dałeś byle co ;)

dobra ale mogę do nich napisać po polsku czy muszę po angielsku(wtedy musiał był poprosić was o pomoc)

Opublikowano

Ok. Narazie nie potrzebuje więcej informacji. Jutro napisze do nexona i zobaczymy co z tego wyniknie. Jak coś przyjdzie to dam znać

Opublikowano

ok to ja tematu nie zamykam, napisz w tym temacie jak coś ;)

Opublikowano

Super! Teraz mi zbanowali 2nd konto to z lvl CSM II A na nim nie hackowalem! Co mam teraz zrobić? I jak zobaczyć dlaczego zostałem zbanowany?

Opublikowano

chyba tak, ale bez dowodu to lipa, takie coś lepiej w tickecie wysłać, bo jak tam podasz dane to i tak masz po koncie

Opublikowano

chyba tak, ale bez dowodu to lipa, takie coś lepiej w tickecie wysłać, bo jak tam podasz dane to i tak masz po koncie

tickecie? czyli dokładniej gdzie? bo nie znam tego pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...