Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shop Hack ?

Projektant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Chciałbym prosić o ogarniętych w temacie o wyjaśnienie o co chodzi z tym shop hackiem ? Łatwo można za to zlapać bana ?

Proszę o dokładne odpowiedzi to może coś giftnę w CA :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

shop hack to jest hack dzięki ktoremu mozemy kupywać najlepsze bronie ( te co są za GP)

ja uzywam tego od tygodnia i nie dostalem jesczze bana, wątpie zeby za to groził ban... ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy łatwo można dostać bana to pytanie a w zasadzie pojęcie względne, niepisaną zasadą jest, że nie kupuje się broni na dłużej niż jeden dzień na shop hacku. Wiąże się to z tym, że nexon widzi, twoje operacje wykonywane na koncie.

Co do zasady działania, jeśli jej nie znasz:

polega to tylko i wyłącznie na tym, że ustawia twój lvl na GOA (General Of Army) dzięki czemu nie masz ograniczeń lvl na kupowane bronie.

Ale, nie było jeszcze shop hacka który działał by w 100% - tzn zawsze znajdowały się jakieś bronie na które shop hack nie działał.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

No cóż, pierwszy shop hack pojawił się w pierwszym tygodniu lipca, więc zbyt dużo doświadczeń z nim nie ma, ale może ktoś kto używał często podzieli się jakimiś spostrzeżeniami?

@EDIT

ja uzywam tego od tygodnia...

Jakiego shop hacka używasz?

Podaj link jak masz.

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Uzywam tego shop hacka juz od tygodnia: http://www.mpcforum.pl/topic/188865-bulletcash-shophack/

i nie dostalem ejsczze bana, kupuje bronie na 1 dzien ale zamirzam kupic jakąs na tydzien ^^

mysle ze nexon mimo to ze widzi to nie sprawdza narazie operacji z konta poniewaz nie ma pojecia o tym ze istnieje shop hack ;D

jak narazie z tego co pamietam kupywalem bronie

RPKS MOD

MP7 STEEL (POLECAM)

P90 SE

PP-19 CAMO (POLECAM)

M416 CAMO (POLECAM)

FAMAS SE

M107CQ AIR FORCE

I JESCZZE CHYBA Z 2 ALE NIE PAMIETAM DOKLADNIE ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja na starym koncie haczyłem prawie rok i dopiero po użyciu shophacka dostałem bana za hacki, a mój kumpel nie hackował wogle raz użył shophacka i ban od razu się posypał

deidara2.png

Opublikowano

jednak żeby używać shop hacka lepiej jest kupować bronie na 1 dzień niż na 7/30/itp. tak jest o wiele bezpieczniej, ale jak każdy z nas wie, za każdego hacka można dostać bana

Opublikowano

Yooo. Shop hack - polega na tym że gdy właczysz tą opcje w "lobby" pokazuje ci sie max lvl ( inni gracze go nie widza ). Mozesz kupic wiekszac broni za Gp. Przewaznie np pp-19 camo, l96 ghille. Nie kupisz np zwykłej pp-19. Kazda bron musi miec jakis dodatek typu - camo , airforce itp. Shop hacka uzywalem miesiac temu i nie dostalem bana wrazie czego mozesz dropnac taka bron z paczki za 4k. Powiem Ci ze jesli masz uzywac i masz NX. Nie oplaca sie tego. Teraz jest promocja Myst-N i leca bronie epicki typu m416 cqb baron. Dropisz takie cudo i przedluzasz renewalami ( Super zabawa ) :)

Pozdrawiam Kurczak :P

Opublikowano

Yooo. Shop hack - polega na tym że gdy właczysz tą opcje w "lobby" pokazuje ci sie max lvl ( inni gracze go nie widza ). Mozesz kupic wiekszac broni za Gp. Przewaznie np pp-19 camo, l96 ghille. Nie kupisz np zwykłej pp-19. Kazda bron musi miec jakis dodatek typu - camo , airforce itp. Shop hacka uzywalem miesiac temu i nie dostalem bana wrazie czego mozesz dropnac taka bron z paczki za 4k. Powiem Ci ze jesli masz uzywac i masz NX. Nie oplaca sie tego. Teraz jest promocja Myst-N i leca bronie epicki typu m416 cqb baron. Dropisz takie cudo i przedluzasz renewalami ( Super zabawa ) :)

Pozdrawiam Kurczak :P

O taką odpowiedź mi chodziło :)

Możesz zamknąć Lenart.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...