Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bulletcash Shophack

bartek526

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BulletCash Shophack

Funkcje:

Nx Chams - F9 On/Off

Shophack - F10 On/Off

No Recoil - Auto On

No Spread - Auto On

FPS - Auto On

Screeny:

2gsr694.jpg

x3y24n.jpg

BRONIE KTÓRE MOŻECIE KUPIĆ

Assault Rifle:

M4A1 CQBR

AK 103

M416 CAMO

M14 CAMO

L85A1 CAMO

SG550 CAMO

G36KE

FAMAS SE

AK74-U Gold Plated

AUG A1 Black

SMG:

MP5 RAS

PP-19 CAMO

Skorpian Black

P90 SE

MP7 Steel

Pistoles:

Anaconda Black 8-inch

Desert Eagle Black

G23 Carbon Black

USP Tactical

K5 CAMO

M92FS Silver

M1911 Silver

Sniper Rifle:

Dragonouv SVDs

SR25 Sandfire

PSG-1 CAMO

L96A1 Ghillie

M107CQ Air Force

MG:

M60E4

K3 SPW

RPKs MOD

MK.48 CAMO

Shotguns:

Double Barrel Silver

M590 CQB

SPAS-12 Stock

Saiga 20K CAMO

Lista nie jest moja

Virus Scan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/61abb194cccd0bf0951d5f352fca03e5fb3ed795514d23c68eae65cdcf5d6185-1281187954

Download

http://www.mediafire.com/?uybu6by9g8hgua9

Credits:

CodeNever

BulletInYourHeard

deidara2.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieci... wam żadne hacki nie działają ja mogę uruchomić wszystkie.... powiem wam jedno pora zamienić przedpotopowe komputery na jakieś lepsze, co prawda sam mam win xp ale co tam leci +

jeśli chcecie dowodów że działa to w nocy nakręcę filmik że działa xD

tCGj4L.png

Opublikowano

Mi działa może napiszcie więcej informacji- system, injector itp, czy fps się pojawia czy crashuje?

deidara2.png

Opublikowano

dzieci... wam żadne hacki nie działają ja mogę uruchomić wszystkie.... powiem wam jedno pora zamienić przedpotopowe komputery na jakieś lepsze, co prawda sam mam win xp ale co tam leci +

jeśli chcecie dowodów że działa to w nocy nakręcę filmik że działa xD

co ty pierniczysz że trzeba mieć jakiś uber pro komputer ...

ja na swoim 7 letnim gracie je odpalam spokojnie ... po prostu nie potrafią injectować i tyle ...

Opublikowano

Mi działa ale szkoda że tak mało broni można kupić >.<

@Lenat

A myślisz że ile mój komputer ma lat z 6 jak nie lepiej ale wpakowałem takie bebechy że nikt przynajmniej na moim osiedlu nie ma takiego :]

tCGj4L.png

Opublikowano

może i mało, ale zawsze coś ;)

@up

o ja w swojego nie pakowałem nic... prócz dokupienia 512 ramu na potrzebę gta sa żeby się dało grać ;)

dopiero od wczoraj mam nowy sprzęt

Opublikowano

Nie bede tu żadnych kłotni wporwadzał ale ty do mnie mówisz o jakis przed potopowym kompie, po pierwsze ze nie trzeba miec super dobrego kompa zeby hacki chodzili a po drugie moja maszynka wycina twoją i cale twoje osiedle wiec prosze zachowaj takie aluzje i sugestie dla ciebie, A hack dziala ale nie przez jak ktoś juz wspomnial: AirDropa. + dla ciebie.

Opublikowano

Kurde wiem, że wyjdę na żółtodzioba lub ^dziecko^ które wy macie w pogradzie ale tym nie mniej stwierdzę fakt, że na moim ^złomie^ ten hack nie działa ( windows 7 32 bit)

Po zainjectowaniu GSYSem pokazuje mi się napis This hack is for mpgh.net by BulletInYourHead

dalej gra się włącza w lewym górnym ekranie coś tam sie pojawia.

loguje się wszystko gra (ale niestety tylko do tego momentu)

No i jeszcze nie pokazuje mi sie taka ranga jak na screen`ie 2 można zobaczyć

bo gdy wchodzę sklep żadnej lepszej broni nie kupie (traticala ani innych które pobierznie przejżałem)

I pozostaje pytanie. Dlaczego. (moją skromną hipotezą może być fakt że hack o 23 przestał już prawidłowo funkcjionować chociaż 2h temu śmigał. Czyżby?

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

Kurde wiem, że wyjdę na żółtodzioba lub ^dziecko^ które wy macie w pogradzie ale tym nie mniej stwierdzę fakt, że na moim ^złomie^ ten hack nie działa ( windows 7 32 bit)

Po zainjectowaniu GSYSem pokazuje mi się napis This hack is for mpgh.net by BulletInYourHead

dalej gra się włącza w lewym górnym ekranie coś tam sie pojawia.

loguje się wszystko gra (ale niestety tylko do tego momentu)

No i jeszcze nie pokazuje mi sie taka ranga jak na screen`ie 2 można zobaczyć

bo gdy wchodzę sklep żadnej lepszej broni nie kupie (traticala ani innych które pobierznie przejżałem)

I pozostaje pytanie. Dlaczego. (moją skromną hipotezą może być fakt że hack o 23 przestał już prawidłowo funkcjionować chociaż 2h temu śmigał. Czyżby?

A zauważyłeś że do shophacka trzeba wcisnąc F10, ranga moze czasami sie nie pojawic ale hack działa, włączasz injector jako administrator?

deidara2.png

Opublikowano

Nie dobra dzięki nie używałem shop hacków F10 oczywiście dzięki ;)

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Bywalec
Opublikowano

Działa thx kupiłem sobie rpk's mod i do tego tar-21 camo ktory ma wypasiony celownik ^^ powinno być do hacka, że można kupić sobie celowniki i tłumiki

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

ale na co odpowiedzi? bo na posta UZU nie wiem co odpisać, bo praktycznie nie załapałem o co mu biega ;)

Opublikowano

miałem problem z uruchomieniem ale plik msvcr100d.dll załatwił sprawe tyle że shop hack nie działa. klikam F10 i nic sie nie dzieje broń nadal jest zablokowana próbowałem na wielu różnych i lipa

combatarms16o.jpg

może ktoś coś doradzić???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...