Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Dbv

mpcforumowicz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Gram na DBV i wiem ze jest tam przerobiony klient 8.50. Gdy odpalam Elfa wyskakuje Please Run Tibia First czy cos takiego. Wyskakuje to dlatego ze Elf wykrywa tylko klienty ktore maja nazwe Tibia. Team DBV mocno przerobil swojego klienta i posiada on nazwe DBV - Elf sie nie wlaczy

Probowalem zmienic nazwe HexEditorem ale nie do konca mi to wychodzi

Moze podpowiecie jak to zrobic zeby nazwa klienta z DBV zmienila sie na Tibia lub w ktorym pliku Elfa szperac zeby zmienic nazwe z Tibia na DBV?

Opublikowano

Widzialem tamten temat, osobiscie w Hex Editorze zmienilem wszystkie nazwy DBV na Tibia ale nazwa nadal byla taka sama :( Wiem tez ze WinRarem mozna rozpakowac plik exe ale akurat tego pliku WinRar tez nie ogarnia, Total Commander rowniez. Sam nie znam juz wiecej sposobow wiec napisalem tutaj i mysle ze ktos w koncu pomoze

Opublikowano

Brat google.pl zawsze pomoga, spręż sie i poszukaj ...

Tak sie sklada ze w Google tego nie ma. Szukalem wszedzie i nic nie znalazlem wiec pisze tutaj, pomysl i nie pisz takich postow. Forum jest od tego zeby pomagac a nie pisac "Google nie boli" i inne takie

Opublikowano

Fakt, w googlach to najwyżej można znaleźć fora, gdzie temat jest poruszany ale nie rozwiązany :D Jak ogarniasz hexy to spróbuj w samym elfie zmienić to, żeby zamiast włączać się do odpalonej Tibi, szukał pliku DBV/DBV PRO/DBV WAR. Poszukam coś na ten temat w googlach, ale spróbuj coś solo zrobić jak dasz rade.

Opublikowano

Wlasnie nie, nawet gdy wszystko z "Tibia" zmienie na "DBV" Elf i tak wyszukuje Tibie. Wiecej pomyslow nie mam, trzeba czekac az ktos bardziej obcykany sie odezwie

Edit

Juz wiem jak to zrobic, zmienilem nazwe z Tibia na Ribia i bot juz Tibii nie wykrywa, jest tylko problem - gdy zamiast Tibia wpisuje DBV bot nie wykrywa ani Tibii ani DBV, trzeba dowiedziec sie jak nazwany jest klient DBV i bot gotowy :)

Edit

Nie liczcie ze jak dam rade zrobic bota samemu to udostepnie go za darmo. Na pewno nie :) Nikomu nie chce sie ruszyc d**y teraz to pozniej zeby nie bylo placzu ze on to ma a ja nie :)

Opublikowano

Nie chcę się z tobą kłócić ale wersja elfa działąjąca pod dbv to 4.4.1... Widać na jednym ze screenów na forum DBV, poszukał w dziele Boty/Oszustwa/Cheaty.

Opublikowano

ja mogę ci to zrobić w 30 sec .

- mogę zrobić żeby elf odpalał się z klientem DBV

- mogę zrobić żeby klient DBV był klientem tibi

od razu mówię nie będzie to za darmo

jak chcesz napisz na gg 611931

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mogę ci to zrobić w 30 sec .

- mogę zrobić żeby elf odpalał się z klientem DBV

- mogę zrobić żeby klient DBV był klientem tibi

od razu mówię nie będzie to za darmo

jak chcesz napisz na gg 611931

Nie korzystam z zadnych komunikatorow. Jezeli umiesz zrobic tak jak piszesz to zastrzegam ze najpierw chce bota a pozniej place, ewentualnie napisz do mnie na maila [email protected] to wszystko obgadamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...