Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem gdy spatchuje metin2 i zainstaluje EM wybieram plik metin2client.bin i wyskakuje mi błąd ze ta wersja jest przeznaczona tylko dla polskiej wersji a ja polska wersje mam ;x

Za pomoc oczywiście dam 2x + i coś jeszcze.

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Tak o to mi chodzi, ten patch nie naprawia tylko almanacha ale właśnie jest też lekarstwem na twój problem. Zrób tak: 1.Spatchuj metina. 2.Wyłącz metin2.bin w procesach. 3.Instaluj em2 wraz z patchem 4.1 4.Uruchom em2 i wskaż położenie metin2client.bin, powinno już śmigać.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Ale to się pojawia przy instalacji bota tak ? :D

Sorki ale dopiero 1 raz to instaluje ;x

A tego patcha co się pojawił zainstalowałem.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Najpierw pojawia się instalator em2, kiedy go zainstalujesz pojawia się instalka patcha 4.1, wskaż folder swojego metka, kiedy zakończysz instalację uruchom em2 i wskaż metin2client.bin z tego folderu tam gdzie wgrywałeś patcha 4.1

32265.png

Opublikowano

Nie zakładaj od razu że nie będzie działało <_< . Zrób tak jak napisałem, jak zrobisz all jak kazałem i nie będzie działało dopiero wtedy będziemy myśleć jak to naprawić.

32265.png

Opublikowano

@UP mój kuzyn ma ten EM2 co podałeś w linku i ten sam błąd ( u mnie wszystko OK )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Właśnie, nie będę robił noweg tematu bo po co zapytam tu xD

Jak włączam EM2 to załącza mi się metek elegancko ale nie mogę nic zrobić... czekanie nic nie daje ;/

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Wyinstaluj metka i EasyMetin2 po wyinstalowaniu usuń folder metka i EasyMetin , potem zainstaluj metka od nowe , spatchuj metka i storentuj potem zainstaluj EasyMetin2

http://www.megaupload.com/?d=LDBTM1GV - tu jest patch 4,1 , i jak pokaże ci sie okno z patchem daj nie instaluj modyfikacji . Potem uruchom normalnie metka z pulpitu zaloguj się aby sprawdzić czy działa metek jak działa to wyłącz metka i włącz easymetin wybierz plik metin2bin i ma działać .

Opublikowano

Nooby z was , PATCH daje niemiecki metin2client.bin , czyli patchujesz metka itd. zamykasz metin2.bin instalujesz EM2 i PATCHA ściągasz patcha 4.1 i instalujesz do folderu z metkiem i Śmiga ... Ajj i jeszcze hackshield remover załączone w poście zaraz dam skan :)

To jest ukryta treść, proszę

skan

DOWN

To jest ukryta treść, proszę

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...