Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem dziś rano ściągnąłem nieświadomie keya kiedy się pokapowałem już było za późno.

A więc wchodzę dziś rano na boarda patrze mam jakąś wiadomość ok czytam

Witam nie odpowiadasz na mail i gg a dzis z rana wyjezdzam nad morze

kasa mi doszła wczoraj na konto pozytywa na allegro wystawilem w zamian tez oczekuje

podaje dowod zakupu postaci z eq bo chciales tam masz login i haslo

powodzenia w grze !

pozdrawiam

I na dole był obrazek z eq i passami byłem ciekawy co tam jest :/więc ściąłem patrze a ten obrazek ma jakieś dziwne rozszerzenie .scr

No dobra więc szybko szukam na googlach co to za plik. Ok mam już pewność, że to key i teraz jest problem z usunięciem zablokowałem wszystkie procesy startowe.Ale dalej nie mam pewności czy on dalej działa :/

Mam jeszcze jedno pytanie:

Czy jak mam moda Kamera i zapisane passy to czy keylooger wyczyta te passy z loginsetings ? \

sorka, że to tak trochę chaotycznie napisane... ;/

Pozdrawiam :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zależy jakiego masz keylogera ... Czy tylko wysyłka logi, czy może tylko screany ... Jakim programem był zrobiony i jaki człowiek go robił, bo mógł jakis TUK który zrobił jakimś programem, i myśli że jest fajny :P Może spróbuj go otworzyć jakimś programem np. Dev C++ i tam powinny być pasy do bazy FTP ... Wejdziesz do tej bazy zmienisz haslo i ty będzisz tylko mial dostep do wszystkich logow, screanow itp ... Czyli pasy beda przychodizly do Cb jeżeli jeszcze procz ciebie ktos to włączył :P Keylogera nie da się usunąc - najczęsciej jest on w skladzie Windowsa i pomaga tylko format - z botowaniem plyty przez włączaniem systemu ...

Jeżeli chcesz go wyłączyć to spróbuj tym sposobem ...

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja tez dostalem taka wiadomosc i chyba polowa eteoru ale nie pobieralem bo pomogli mi ludzie z MPCforum :)

A passy raczej znajdzie niemam pewnosci

Opublikowano

Może by się ktoś wypowiedział czy ten key zczyta passy z LoginSettings :)

A i jeszcze możecie mi polecić jakiś dobry antywirus ? może być wersja próbna 30/60 dniowa :)

A może jest jakiś program który sprawdza czy aby jakiś proces nie wysyła logów/screenów ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

AntyWirus- Kaspersky ... poszukaj, trudno znalesc pelną wersje, ale warto poszukac - Znajdzie Ci wszystko :)

Opublikowano

Może by się ktoś wypowiedział czy ten key zczyta passy z LoginSettings :)

A i jeszcze możecie mi polecić jakiś dobry antywirus ? może być wersja próbna 30/60 dniowa :)

A może jest jakiś program który sprawdza czy aby jakiś proces nie wysyła logów/screenów ?

Keyllogger czyta tylko to co piszesz... a jak masz wpisane to nie :P

Polecam norton-a

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Norton wszystko znajdzie ale nie usuwa połowy. Jeśli chce ktoś się pozbyć ogólnie syfów, rootkitów i innych to polecam program

Spybot Search&Destroy - ma on też rezydenta czyli jak ściągniesz np. jakiegoś trojana to odrazu go niszczy. Download

http://www.safer-networking.org/pl/mirrors/index.html

Strona jest oficjalna firrmy więc chyba nie muszę dawać skana xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...