Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Nudy Na Pl

Gordek

dobry pomysl  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. dobry pomysl

• tak
      19
    • nie
      68
  2. 2. czy pl`owi sie to nalezy xD

• tak
      34
    • nie
      53
  3. 3. czy bys mi pomogl

• tak
      14
    • nie
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat dowodzi , że są na tym forum dzieci neo , które powinny zostać odcięte od internetu :angry:

A co do posranego pomysłu autora to nawet gdyby 100 osób wywalało yangi w mieście to lagi sięgałyby do murów miasta - nie dalej bo servery na których stoją globale są 100 razy wydajniejsze <_< Pamiętam , że kiedyś (dosyć dawno) na forum metina wypowiedział się ktoś z teamu - podejrzewam , że Xaar bo wtedy było max 5 serverów i team nie był wtedy taki liczny - , że koszt utrzymania jednego servera to mniej/więcej 1000 zł miesięczne więc za taką kasę muszą to być bardzo mocne maszyny bez porównania do tych 150 zł za ileś tam miesięcy :rolleyes:

Opublikowano

@NextNPC - ciekawe gdzie Xaar to pisał... -,- Bo śmiem wątpić, że nigdy.

Ciekawe tylko skąd te lagi i kicki xD

I ciekawe jaki ten dedyk za "150zł za ileś tam miesięcy" xD

Pomysł już nie wypali... Przecież ludzie tak lagowali. A teraz yangi znikają po 3 minutach :P

__

Opublikowano

Xaar gdzieś pisał że teraz yang znikają po 3 minutach czy to prawda nie wiem bo nie gram ale serwer chętnie bym rozjebał

s2c77Oa.png

Opublikowano

Przez takie NEO jak wy upadaja serwery ... Takich powinno się wieszać za jajca

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Przez takie NEO jak wy upadaja serwery ... Takich powinno się wieszać za jajca

1 NIE

2 NIE

3 NIE

A skąd masz pewność , to baba :D I to na dodatek blondynka :P Można było się tego spodziewać ... Przez takich n30 servy padają , a jak hackować/bocić bez serva/metka ? :P o.O

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Ponoć bo nie jestem pewien za wstrzymanie pracy servera (tak jak ostatnio na monku ch1 było nieczynne ) jest sprawa w sądzie

Opublikowano

Xaar gdzieś pisał że teraz yang znikają po 3 minutach czy to prawda nie wiem bo nie gram ale serwer chętnie bym rozjebał

Na szczescie yangi teraz znikaja po 2 czy 3 minutach, bo jak widać mamy na tym forum kilka NeO... :angry:

18706.png
Opublikowano

zlagowac serwera nie da rady ale mozna zlagowac jedna mape zapychajac logi wtedy mapa sie resetuje i kazdego kicka

robilem tak kilka razy w m1 wywalilem tyle yang na ziemie ze mapka sie resetowala i kazdego kickalo :D

entershiftuser.jpg
Opublikowano

To co że 2 - 3 min i nie ma? jak zacznie wywalać z 50 osób na raz to nawet mogą po 1 min znikać i tak zlaguje serwer ( co grozi odpowiedzialnością karną )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

podaj nick i serwer a bede cie gnebic caly czas na wolnym

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

"tak! zlećmy się wszyscy i zacznijmy wywalać yangi ! (które ciężką pracą zarabiamy ^^)

wtedy wywali serwa i będzie wesłoło ! "

weź koleś wyjdź z tego forum. ;<

Opublikowano

No właśnie Zbieram ekipe do rozwalania na wolnym ^^ tylko się dowiem gdzie gra i jaki nick xD

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

@NextNPC - ciekawe gdzie Xaar to pisał... -,- Bo śmiem wątpić, że nigdy.

Ciekawe tylko skąd te lagi i kicki xD

I ciekawe jaki ten dedyk za "150zł za ileś tam miesięcy" xD

Pomysł już nie wypali... Przecież ludzie tak lagowali. A teraz yangi znikają po 3 minutach :P

Możesz użyć wyszukiwarki na boardzie metina2 to może znajdziesz ale mi szukać się nie chce :rolleyes:

kiedy było 5 serwerów to xaar nie był ga więc skąd miałby wiedzieć ile kosztuje miesięczne utrzymanie ?

Przecież napisałem , że "podejrzewam" bo właściwie to mało kogo z teamu pamiętam z tamtych czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...