Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lody Bingsu I Groty Strzał

GreenDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o misje na lodowej ziemi. Lody bingsu i groty strzał. Czy te misje są aż tak trudne, czy po prostu na takie wyglądają? Nie jeszcze, że zaczarowanych lodów prawie w ogóle nie ma, to jak już widzę, to nie dropnie ten kawał lodu. A groty próbowałem dropnąć, ale jeszcze żadne 10 sztuk nie poleciało. Jeszcze chce ich 5k o.O Znacie jakieś spoty, gdzie jest dużo zaczarowanych lodów, bo widzę same wredne zaczarowane :( Proszę o pomoc.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Ogólnie te misje są trudne ale to też zależy od farta raz w 1 dzień będzie ci często dropiło a raz nie jak masz kase to radzę kupic je od kogoś tak jest najprościej też mam te misje ale na razie mam tylko 10 kawałków lodu i z 1k grot czasem jak mi się zachce to podropię jak masz dobre eq to możesz tam włączyc EM na pare godzin to na pewno coś ci dropnie

\

Opublikowano

Grotów nawet nie rób, to misja dla kretynów, strasznie ciężka a gówno nie nagroda. Za to bingu jest zrobić prosto. Ja na samym chodzeniu do DT zebrałem ich tyle ile trzeba na 7 :P .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

No w dt jest najszybciej zrobic musze się właśnie kiedyś wybrac i groty też można w dt bo tam jest metin na 50 lvl

\

Opublikowano

Zaczarowane lody masz na środku Sohan (koło teleportera). Jak szukasz metków diabła to zabijasz jak spotkasz :P

A dużo też respi się z tych metków z golemami. Jak na nie chodzisz (co jest dosyć opłacalne) to nie problemy te lody wybić.

A co do grotów: metki w DT na pierwszym piętrze. Czekasz na kogoś, bijesz masowo metki w nocy czy sam idziesz. Są też łucznicy na Sohan na spotach pomiędzy tymi środkowymi (czyli Zaczarowane lody/metki diabła) a pomiędzy tymi najsłabszymi (Psy/Zarażeni ludzie). Jednak jest ich tam dosyć mało.

Ja jak grałem to wykonałem obie misje - przy okazji. Lody po kilku dniach bicia metków (dla zarobku). I oddałem od razu.

A grotami trochę dłużej mi się zeszło... Ale tylko z tego powodu, że wydropione sprzedawałem. Ludzie potrafią dać naprawdę sporo za 200szt. xD Po miesiącu czy dwóch jednak oddałem misje.

Nawet nie pamiętam jak nagroda... ale żeby siedzieć i wykonywać misję naprawdę nie warto. Jeśli już to tylko przy okazji ją zrobić.

__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...