Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okradanie Konta Za Pomocą Adresu E-Mail

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio zobaczyłem że dużo osób "oddaje konto". Mówią żeby podać e-mail i wysyłają link i jak się kliknie to (nie wiem jakim cudem) znają dane do konta.

Mnie raz tak chcieli okraść ale już sobie odpuścili bo się nie dałem :P

I mam prośbę, aby ktoś mi opisał na jakiej zasadzie to działa. Będą + lub - jak wolicie :P

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Powiem Ci z dobrego serca :P, nie kradni tym sposobem. Bardzo łatwo o sprawe na policjii, a potem duże problemy ;) .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Tylko Cie uprzedziłem, żebyś głupstwa nie palną. Dzięki za - za pomoc :unsure:

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Aaa to sorka :P . Sorka za offtopa

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

@SSoczeKK

Nic mu nie zrobią. Poczytaj regulamin metina i prawa internetu. Kiedyś tutaj ktoś dokladnie to wytłumaczył. Guzik ci zrobią. Nawet nie bedzie sprawy . Konta to wlasnosc firmy gf

Opublikowano

UP@ Co ma piernik do wiatraka? Jeśli mu wbije na e-mail to kolega spokojnie może mieć sprawę na psach. Jest nawet filmik na YT jak koleś zgłosił. Konto niema nic do rzeczy, ale przy tym sposobie musisz mu wejść na e-mail.

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Uczeń
Opublikowano

Tu masz:

http://www.mpcforum.pl/topic/163793-vttutsposob-mmogamepl/

DAJ -

Opublikowano

Posprawdzają IP i proxy i po sprawie... Jak mówię tym sposobem nie warto kraść. Poza tym kolega mówi, że nie chce kraść więc nie widze potrzeby ciągnięcia tego tematu ;).

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Jeju człowieku nie chce mi się Ci tego tłumaczyć... Że tak powiem wyższa szkoła jazdy ^^. Poza tym on mówi nie chce kraść więc nie offtopuj i nie nabijaj postów ;) .

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Uczeń
Opublikowano

Przeciez osoba oszukana jest uświadomiona o przypadkach kradzieży i sama akceptuje!

Opublikowano

Ludzie co z tego że akceptuje? Może sobie zaakceptować, ale za wejście na kogoś e-mail, bez jego pozwolenia jest karalne.

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Oni mają tą juz wyćwiczone w 100% i nie radze okradać kąta ponieważ można się bardzo dostać na policję za takie cos tak jak z tym Texikiem co go okradli a on to zgłosił na policję i kara dla tego co go okradł 3 lata więzienia Pozdrawiam Rones Jezeli Ci Pomogłem daj +:)

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

taa wy nawet nie wiecie oco poszło... z nim.. Sam nie wiedziałem.

Kraść przez mmo można chodź grozi ban. A to że parę osób mówi ze cie namierzą to nie prawda.. Niby co oni ci powiedzą. Dzień dobry. Wie pan ze ukradł komuś konto na Metinie.. wraz z emailem. Muahahahah

Aż głupio.

A jak kupujesz postać za yangi. to co Nie chcesz emaila razem. Oczywiście że chcesz bo masz 100% że cie nie wyroluję.

Mogą cie namierzyć ale co im to da jak ty masz passy do emaila i możesz powiedzieć że kupiłeś to konto wraz z emailem.

Na allegro tez kupisz postać i co bez emaila??

Wasze spekulację są bardzo mało prawdopodobne......

Jak na koncie email ma konto bankowe to juz może mieć problem..

Wiem ze nie można się włamywać na pocztę. Proszę mi tego nie wypisywać

Opublikowano

Człowieku ile razy Ci można tłumaczyć? Samo wejście jest karalne, nieważne czy jest tam konto bankowe, czy konto na kurniku o.O .

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

W tym sposobie nie wchodzisz na kogos maila tylko rejestrujesz sie na jego maila ( tak jak bys wysylal mu poprostu maila ) a potem ''ofiara'' sama akceptuje i Ty na mmo masz juz dostęp do jego konta w grze a nie do maila... więc nie wbijaesz tutaj na maila = nie ma za co zgłosic na policje bo to błąd tego co akceptował .

Opublikowano

Ale jak chcesz konto zarypać to hasło musisz zmienić :P .

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Ludzie co z tego że akceptuje? Może sobie zaakceptować, ale za wejście na kogoś e-mail, bez jego pozwolenia jest karalne.

Przypominam ze tym sposobem nie wbijamy na cudzego emaila tylko namawiamy te osobe do aktywowania linku który przyjdzie na email ofiary... wiec za przeporoszeniem nie kuc sie jak nie masz racji !!!

Edit:

Sorki 3xUp nie zauwazyłem tego postu ;)

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Dobra, dzięki za wszystkie wypowiedzi. Sensowe odpowiedzi dostały + lub - a spam nic :P

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...