Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinary

tocy12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak są, można je kupić na allegro o ile dobrze pamiętam. Jak i zdobyć wydając 400 kredytów. Są również inne nagrody za te 400 kredytów.

@Up

-.-

maybenow.png

Budowniczy
Opublikowano

Ja słyszałem to od polaka bo była taka akcja koleś bez premki ganiał z mp7 gold pytam się,co premka się skoczyła ten mówi że on miał za darmo czyli darmowy promocode ja się śmieje wyciąga specter pytam się a ta broń z skąd on mówi za rejestracje z tym mu uwierzyłem a zaraz taki teskt jest jeszcze cod na 20 kk dinarow

Opublikowano

@Up

Nie ma czegoś takiego jak cod na 20 kk dinarów. MP7A1 Gold można kupić za 499 kredytów na 8 slot na 60 dni, są też inne bronie (opłaca się, bo promocja jest) A promo coda na mp7a1 mógł dostać za darmo od kolegi na urodziny lub inną okazję, lub zarabiał punkty na playspan.

maybenow.png

Opublikowano

up moderator lub ktoś inny z uprawnieniami zadecyduje czy temat ma być zamknięty czy nie...

Hmm nie ma darmowego kodu na dirany.. kupno na allego to także nie ejst darmowe free tzn za darmo nie płacąc nic.. a na allegro ztreba zapłacić.

Clsoed

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...