Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ip Do Prywatnego Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak, nie chce grac na AtariMT2 na zwyklym cliencie 2008 ze spolszczeniem

chce grac na swoim ChunjoMT2Flash, tylko zeby grac na nim musze znac IP bo musze miec IP w Serwerinfo, bo jak tam usune jakies IP co tam mam to przy wpisywaniu loginu mam "94.23.5.205..." i jakies znaczki, po wpisaniu tego jako IP nadal nic

wiec jesli ktos zna IP AtariMT2 to prosze podac :D chyba ze to jest to i cos zle robie :D

pzdr. i z gory dziekuje i przepraszam za problemy :D

Opublikowano

http://www.multiupload.com/RXZ8T8BAWQ

niie wiem czemu nie chce mi na speedyshare wrzucic spolszczenia, ale tu masz link z oficjalnej strony serwa www.atariMT2.pl

i skan tez bym wrzucil ale tak za bardzo obeznany na kompach itp nie jestem, kiedys widzialem jakas strone zeby przeskanowac, ale nie pamietam linku ;p

wiem ze troche to.. kłopotliwe (ze to tak ujme) bo nie jestem zbyt opanowany w tym :D cos tam zrobic umiem z plikami ale nie zeby samemu jakos to IP wyciagnac :D

@EDIT: Blaszko, skoro tak mowisz, to sproboje jeszcze sie jakos z tym pobawic :D

Opublikowano

dobra, dzieki za odpowiedz ;p zaraz cos z tym zrobie bo wczesniej nawet mi sie nie chcialo wklejac :D

dzieki za pomoc ;p

zaraz pokombinuje jak tu sie ocenia i te jakies + wam dam :D

pzdr ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...