Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurencja...

Czarny1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak przybywam z mpcforum . Nie mam zamiaru nikogo obrażać i liczę na to iż nikt obrażać mnie też nie będzie . Cieszymy sie że pojawiła sie konkurencja (przynajmniej ja sie ciesze) ale chodzi o zdrową konkurencje nie o to że tutki ,etc... kopiujecie żywcem z mpcforum prosił bym administracje o jakieś interwencje w stosunku do kochanych użytkowników "ctrl+c , ctrl+v" . I tyle .

Dziękuje i pozdrawiam Czarny1300

Opublikowano

Przeszlo ale zachwile wroci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez 3miesiace MPC nie dzialalo proste ze tamte osoby nioe beda caly czas stali i co chwile odswiezali MPC a teraz mpc powstalo i pewnie polowa z mpcforum powroci znowu do nas

Dobra prosze o zamkniecie tematu za bardzo pospamowales i ja...

651190456940bx4.png

841190457160kq3.png

Opublikowano

KimPossible powinieneś dostać warna za spam. <_<

a kokosz pozwolil o kopiowanie danych z innych forum

Gdzie to jest napisane? Powiedział jedynie, że jeśli kopiujesz tutka to podajesz źródło...

@down

Zgadzam się.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

KimPossible uspokój się, bo zarywasz się jak kozak. Skoro ktoś przychodzi pogadać, to nie rzucaj mięchem. A z tego co wiem to tutki z mpc były również kopiowane na mpcforum. Tak było i tak niestety będzie, że plagiat jest cały czas. A admin nie jest za to odpowiedzialny, tylko użytkownicy.

Ja wiem że swoje tutki staram się pisać sam, jeśli coś skopiuję to piszę skąd. To tyle z mojej strony.

Opublikowano

Wypowiem się ja- stary obywatel forum (:D)

Kimpossible twój brak kultury oszołomił mnie... To, że jest z innego forum nie znaczy chyba, że od razu musisz go obsmarować. Po prostu wstyd.

to jest spam bo piszesz po 1 zdaniu

I tu sie mylisz. Nie zawsze daje się zrobić 50 zdań w 1 poście. Gdy ktoś potrzebuje pomocy i wyjaśnienie jest w 1 zdaniu to ten który wyjaśnia to spamer? np:

-Potrzebuję wallhacka black holes do cod:2 1.0 ma ktoś może?

-Proszę: <Link>

I według ciebie to spam? Przecież wystarczyło napisać słowo i link aby pomóc i za to ktoś ma być ukarany... Źle źle źle...

jdeo gladac 101 dalmatenczykow bo jdzie na disney channel

Co to ma do tematu? TO jest spam >.<

A teraz co do ciebie czarny to mpc było wcześniej ale niestety padło na 3 miechy. Fajnie, że jest z kim konkurować ale chyba nie o konkurencje naprawdę nam chodzi prawda? Przecież cel tych for to pomaganie innym graczom oferując im cheaty/tutki/pomoc.

A to, że kopiujemy wasze tutki to powinna być wdzięczność... Nie pomyślałeś czasem, że:

Tutek kopiowany na inne fora= dobry i popularny tutek

Tak więc kopiowanie tutków to dla was dobra rzecz bo wiecie, że są dobre. A jeśli sobie tego nie życzycie proszę aby pod tutkami był zamieszczony tekst, że nie można kopiować a gdy się zobaczy u nas tego tutka proszę o reakcję a kokosz na pewno się tym zajmie :)

Nie abym rządził tym forum ale taki sposób wydaje mi się najlepszy :)

Trzeba czekać na kokosza aby wyraził swoją opinię

P.S.

Pozdrów mpcforum ;)

@down

Co innego samochód, a co innego tutki... Ja bym się cieszył gdyby ktoś rozpowszechniał moje tutki..

bez gif.

Opublikowano

@up: Czyli kradziony samochód = popularny samochód? Dopóki nie napiszesz karteczki z wdzięcznym tekstem "nie kradnij", to samochód mogę zabrać?

@topic: Bardzo irytująca rzecz - nie tylko dla was. Spada przez to poziom, a forum zaczyna być postrzegane jako copy, paste.

d27abd6a991af08.gif
Opublikowano

Nie chodzi o to rozumiem jak by było podane źródło "Skopiowane z mpcforum (nie podam linka bo pewnie będzie ban) " lecz tego nie ma . Ja sie jakoś nie ciesze z tego że ktoś dostaje pochwały za mój tutek . Nie były kopiowane o prostu ludzie którzy przechodzili , przechodzili se swoimi tutkami....

Opublikowano

Najlepiej abyś informował kokosza o tutkach kopiowanych żywcem. Wiadomo, że jeśli ma być podpisane to ma być podpisane. Porządek musi być :P

Miło zapewne kokoszowi, że informujesz o tym ponieważ też pewnie nie lubi plagiatów...

bez gif.

Opublikowano

gp w 90% powstało z materiałów mpc, także nie za bardzo jest o czym dyskutować. Chcecie aby dane z gp były wyłącznie Waszą własnością, to zamknijcie je na invite only. Z resztą jeśli uważasz inaczej to pogadaj z administratorami gp.pl jak pisali TuT'y , "jak korzystać z proxy", żeby omijać bany na mpc i rżnąć tutki. ;)

Pozdrawiam z uśmiechem...

PS. Proszę nie nazywaj mpc konkurencją dla gp... a przynajmniej nie tutaj :)

PS2. Closed... jak chcecie popłakać to idzcie na gp, tu sie rozmawia o czitach.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...