Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Podczas Pojedynku

placek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie czy podczas kazdego pojedynku nie denerwuje was to ze nie mozecie oddalic sie od wojownika lub przed kims innym bo wtraca wam "nie uciekaj". To brzmi dla mnie jak "Stoj spokojnie az cie pokonam". Znaczy nie chodzi mi o uciekanie kilometrami tylko o biaganie wokol przeciwnika. Na przyklad obserwojac walki chinczykow... Kady chinczyk ktory gra szamanem zawsze sie oddala i atakuje i nikt do tego nie ma tak na prawde nic przeciwko. Wiec co wy o tym myslicie?

Edit@:Ups zapomnialem dopisac [iNNE].

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

To raczej topic na boarda metka :P , ale osobiście uważam że to mówienie nie uciekaj jest głupie, bo każdy ma jakąś taktykę i każdą klasą się inaczej gra przykładowo PVP wojownik - ninja archer.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

mnie to denerwoje co to za pvp jak ktos spiepsza rozymiem troche odbiec a nie jak to niektózi bm potrafia uciekac i to jeszcze na fioletowych potach

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja jakoś sobie nie wyobrażam gdyby szaman miał tylko stac i wciskać po kolei f1,f2.. etc.

On jest (zwłaszcza healer) postacia dystansową. Każdy ma inną taktyka ^^

1358809676-U384748.png

Opublikowano

UP: Masz racje ale niestety nie da rady powiedziec lub uswiadomic takiemu wojownikowi ze szaman to postac dystansowa (nie chodzi mi o wojownikow ktorzy mysla i rozumuja). Bo ci powie na koncu ze jestes "noobem".

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

Albo ta sama sytuacja z archerem :/ Gdy bijesz solo archer - woj to wiadome ze odbiegasz i walisz skill! Ale dzieci nie moga tego pojac ze tak sie gra archerem/healerem i innym dystans postaciami.

Opublikowano

Ninja archer to już wgl musi uciekać :P

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Każdy będzie się wypowiadał zależnie czy gra wojem czy szamanem/ archerem...

Ale spójrzcie na to z 2 strony.. taki szaman trafi każdym skilem a np. woj już nie... więc uciekanie jest OK ale rozsądnie a nie że pojedynek jest za dozo a ktoś ucieka do kowala xD

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Tak samo healer.. on tez ma jakie skile.. sam nim sporo grałem i jeśli tylko na kawałeczek się oddaliłem to już pedały płakały... choć i tak nic im to nie dało, że stoje w miejscu moim zdanime powinieneś się ruszać w pvp trzeba pomyśleć jak skile używać..

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Szaman leczenie to wg mnie z antykiem +9 um+x i zbrojka z kd speeda +2/3/4 jest nie do zabicia i najlepsza jest taktyka latania gdzie popadnie bo taki mental czesto chybia w swojego przeciwnika ^^ aa gdyby owy szaman mial jeszcze NNO to nie do zabicia Ps.grajac szamanem też czesto pisali "co tak sie boisz" "nie uciekaj ! " Wiec radze wszystkim uciekanie ale tak na 1m xD zeby nie bylo ze sie ucieka spod kowala do m2 jak to moj braciszek zrobil xDD

Opublikowano

Szaman heller niby gówno, bardzo źle się EXPI, ale gdy osiągniemy już ten 70-75lv, jesteśmy u Wojowników " niepokonani ". :)

Osobiście nic nie mam do tego, że Szaman i Sura BM, uciekają podczas PVP.

Pozdrawiam ;)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Body podchodzi do Ciebie żeby ci walnąć szarżą to Ty możesz odchodzić od niego i biegać;) Proste i logiczne .... lecz ja moją surą BM na rebornofmetin2 stoje spokojnie i używam sferke a reszte robi duszek :P

Opublikowano

To boty tylko mówią że uciekasz. Ostatnio widziałem kilka pojedynków na PL szamanów vs najczesciej szamani lub woje i szamani biegali jakby im w dupe motor wlazł a woje padały :D Ja mogę się śmiać jak mental silne do pojedynku z szamanem włącza...

Opublikowano

Każdy będzie się wypowiadał zależnie czy gra wojem czy szamanem/ archerem...

Ale spójrzcie na to z 2 strony.. taki szaman trafi każdym skilem a np. woj już nie... więc uciekanie jest OK ale rozsądnie a nie że pojedynek jest za dozo a ktoś ucieka do kowala xD

tia :D w shinsoo to jeszcze jeszcze ale w jinno depo a kowal to 2 końce miast :D

Opublikowano

Ja tam wale serie i zazwyczaj przeciwnik pada :D :D :D A jeśli ustoi to biegam jak wariat wokół niego i piszę (ja) "hahahah" :D :D I wtedy walę kolejną serie a przeciwnik pada :D :D I zazwyczaj piszą "żal noob ucieka" :D :D Ale pięknie to widzieć :D

e6rltz.jpg

Opublikowano

Co do pvp na priv to przeciez nikt nie robi eq specjalnie na szamana oprocz kilku osob (ja czasami zrobie bron z kd szamana bo za grosze wystawiają w shopach)

Wiec na prv majac 40k hp a ktos ci wyjezdza 3k duchowe to jest akurat przed czym/kim spierdalać bo nawet większość chińczyków nie robi eq na szamana

s2c77Oa.png

Opublikowano

ale jak ktos spierdala na maxa zeby go nie trafili i zabija woja i mowią po tym ze woj slaby

to jest jakies GunZ czy co? ze uciekac i taktyke robic?

moze w metinie nie dlugo k style powstanie?

GunzAlex.png
Opublikowano

Temat jak najbardziej słuszny .. Bo gdyby healer lub lucznik stal tylko w miejscu to szybko by padl a dzieci pisza co za noob ucieka. Denerwuje mnie takie cos :P

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Co do uciekania to czasem to denerwuje gdy ucieka jakis pro elo woj body i czeka az mu sie szarza zregeneruje. Gdy ucieka klasa ze skillami dystansowymi to jeszcze rozumiem (sam tak robie ninja gdy mam malo hp i czekam na chmurke)

Opublikowano

paryfek doklkadnie jak mowisz :) Czesto tez woje uciekaja przed ninja np jak chce walnac zasadzke w plecy :/ wtedy lipa z "duzego" dmg :( Ale zauwazylem ze kazda klasa w pewnym sensie ucieka.

Opublikowano

ale woj ma skile na omdlenie nie ninja krycie archer/szamanki i bm dystans wp to hmm sam nie wiem każdą klasą się gra inaczej ale ja daggerka biegam wkoło przeciwnika nie uciekam tylko robię kółka i nikt nie płacze jak się wpadnie pod miecz takiemu bodemu to zwała bo wstać nawet nie można takie n3osy co gadają że uciekasz to się ignoruje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...