Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frantic 1.8 Nowy (Combat Arma Eu)

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@_PsychoPL_

Ty się kretynie dziwisz że ktoś Ci włazi na konta i ty bany za to dostajesz jak ty non stop jakieś gówna pobierasz... A z tym programem do IP serwerów nie było lepiej jak mi Windowsa usunęło...

Hack działa i to trzeba przyznać, ale wydaje mi się że zostawia Logi i co za tym idzie łatwy ban :D... no nic daje + autorowi.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

wiekszosc haxor ma viry, robaki itp. omg

dziala i leci +

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to Frantic jest detected

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

oO Jeśli tobie działa, to możesz czuć się zajebiście, bo na forum mpgh, hack został oficjalnie uznany za detected, czyli "teoretycznie" nie powinieneś móc w ogóle uruchomić gry z nim xD

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

dobre choć niegram na hakach masz +

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Hack nadal działa I PC jeszcze tez. ;]

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

Nie wiem czy oplaca sie to pobrac, przynajmniej ja nie radze bo ma duzo wirusow i wyglada jak keylogger ;/ Ale skoro ktos pisal ze dziala to moze i dziala tak samo czytalem gdzie indziej wiec chyba nikomu kompa nie popsuje :) Ale nie powiem tez ze nie bedzie to na nasza szkode. Mimo wszystko radze nie pobierac.

Edit:

No mi nie zadzialal a jak wlaczylem antywira to odm razu mi usunal bez mozliwosci przywrocenia wiec nie radze.

sygnaturkalow.png
Opublikowano

jezu po co odkopujesz temat zobacz date od was dostane szalu :P

po co spamujesz ? ostatni post jest napisany 2 dni temu, więc nie mam pojęcia do czego się czepiasz ...

Opublikowano

ja osobiście używam i jestem zadowolony choć nie do końca, OPK działa tylko jeżeli ta osoba atakuje, a telekill wogóle (czy tam jak to tam)

shoob.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...