Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle że n anaszych serwerach jest mało fishbotów a większość które ściągam (bez obrazy dla adminów, bo ich lubie) ale są zawirusione... tylko nie które działają ale nie rozumiem co to znaczy że nie mogę odnaleźć przycisku wędki... wszystko robię zgodnie z instrukcją ale nie działają jeżeli ktoś ma jakieś działające fishboty... oczywiście nie wzgardze także innymi hackami... ale potrzebuje fishbotów.... to prosze także się komunikować za pomocą mojego nr gg 22789527 ... z góry dziękuje

Opublikowano

Ściągni EM od Andrzeja masz w nim wbudowanego AngelBota na 100% działającego i do tego MH i oczywiście samego bota :) .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

no właśnie to było zawirusione jakbyś miał hacki które nie chodzą na tej stronie poki co :) z góry dzięki że się pofatygowałeś na to forum :)

Opublikowano

To niema wirusa. Większość anty-wirków wykrywa cheaty etc. jako wirusy, ale te pliczki są nieszkodliwe. Możesz spokojnie pobierać i nie bać się o konto i komputer.

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Owszem, korzystam z tego i spisuje się świetnie. Z czystym sumieniem mogę Ci go polecić, pewnie tak jak i 99% innych użytkowników tego forum :P .

userbarwb.png

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...