Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosyjski Crossfire

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aby uruchomić ruskiego cf przez bypassxtrap trzeba wklejc plik CF_G4box z cf usa do cf ruskiego

nie wywala z gry

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczwyiście PLUS.Zrobie sobie konto bo na nornamlnym cf jestem zajebisty a tam sami amatorzy będą i wogóle :D

jak ciagle farmisz z kolegami ;>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na pewno zagram :) już ściągam

Elo. Mam taka propozycje jak robicie nicki na tym CF ruskim to poczatek 82... . Bedziemy mogli sie rozpoznawac ja mam 8227540 ^^.

Świetny pomysł :) Zamiast PL 82 :P

PS: EXP i GP jest normalne ? co trzeba na klan ?

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

co ty opowiadasz gram już pół roku, tam poprostu trzeba mieć język rosyjski a tak trzeba wpisywać cyfry!!!!! SERWER ZAJEBITY I MA JUZ 3 SERWERY I 1 DLA KLANÓW!!!!!!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógł by ktoś uploadaować clienta na megaupload ?-_-

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

właśnie pobieram tego CF za 25 min już będzie :)

co do konta też zrobię początek 82 niech będzie że to nasz znak rozpoznawczy

jak dojdę jak tam zrobić clan czy jak tam oni to zwą to podam nazwę , chyba że już powstał Polski clan

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

tez pobieram i jakoś 500 mb wiec chyba sporo doszło mam nadzieje ze będzie warto

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Piomal16

"Właśnie, zapomniałem dodać.

Tam można mieć nick tylko z samych cyfr.

Czyli np. 232323

To jest dosyć duża wada tego CF'a "

To nie jest wada tego cf'a, Rosjanie nie zrobili ten server dla Polaków tylko dla Rosjan. "Tam można mieć nick tylko z samych cyfr", G**** prawda o.O ... gdybyś napisał cyrylicą mógłbyś TEŻ założyć postać B) .

@sorce

"Ruski serv crossfire jest nawet... ale caly czas sa tylko odpowiedzi ?????? malo broni w ogóle jakiś zrąbany i np. u nas jest zp u nich Jakies kd czy jakoś tak. Jeszcze jedno nie ma black marketu! Np. jest taka rzecz jak defuse kit ale też za kd mowie to jest jakis amatorski crossfire. "

Ludzie, tak jest gdyż Rosjanie piszą CYRYLICĄ :angry: ! ! ! dlatego są te znaki zapytania, komputer nie potrafi odczytać, chyba, że zmieniłbyś język komputera na Ruski...

Mała poprawka... jeśli pomogłam proszę o + ;d

Opublikowano

Ciekawie z tym ruskim CFem, pograłem chwilę i fajnie się grało, tylko trochę za łatwo :P Teraz będzie się pewnie szybko rozbudowywał i zobaczymy jak to dalej będzie. Ale wole grać na oryginalnym CFie, bo już konto jest nawet rozbudowane i chcę się jedynie nim zająć.

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Też zagrałem chwile, zbyt łatwo - jak to powiedział damian - się gra. Nie podoba mi się łatwa gra. Zostaję przy oryginalnym.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...