Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko jak zwiekszyc ogladalnosc moich filmikow na youtube z metka ponieważ maja po 14-20 wyswietlen a jak u innych widze to maja po 10k wyswietlen prosze o pomoc beda +

Oto jeden z nich

http://www.youtube.com/watch?v=jecDVNnrP84

Albo filmiki są cienkie i nikomu się ich nie chce oglądać (kogo obchodzi storczykowy na +9) albo twoje konto na youtube jest za mało znane.

Specjalista
Opublikowano

Zwieksz ilosc Tagow wtedy gdy wpisza ''Metin2 Priv Serwer '' to juz masz 3 tagi od razu a mozesz je powiekszyc przy dodawaniu filmiku

Im wiecej tagow tym wiecej ludzi bd ogladac filmik

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Z taką arogancja to idź sobie na wyskocz do kolesi na ulicy nie tutaj. Nikt ci nie pomoże jeśli będziesz się tak zachowywał..

PS. Przeczytaj regulamin.! Można przeklinać lecz obrażać użytkowników NIE!!

Opublikowano

jak ulepszasz jakies gowna to tak jest :D nagraj jakies ciekawe pvp, ulepszanie i umiesc filmiki w dziale media na mpc i na oficjalnym forum...

#edit

czlowieku dales tagi "miecz wm", filmik ma 2 dni to myslisz ze zdobedziesz milion wyswietlen ? ludzie maja po 10k wsywietlen a filmiki po rok, nawet dwa... filmy z kategorii metina sa malo popularne

Opublikowano

Jak ulepszasz stązkowy +9 to wiadomo że nikt nie będzie oglądał takiego filmiku jak bys ulepszał stal na +9 to byś miał z 10k moze;p

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

Jak wstawiasz takie gówna obrobione w move makerze to masz ;) I dotego ta zjebana muza o.O

up. Ty jesteś za to bardzo dorosły. Założę się że masz 35lat, żonę,dziecko, audi A6, wielki dom i do tego piszesz ''noob'' i wyzywasz każdego od dziecka.

PS. Fajny sposób na kowala i nie wiem po co piszesz na końcu filmu.... Aha. Widzę że nie potrafisz nawet uciąć filmu no to wiesz...

Nasram na te twoje oszczane - bo widzę że dajesz każdemu kto Cię tu obrazi..

''duzo noobow na tym forum i to jeszcze dzieci ''- to wypierdalaj na board.metin2.pl i czekaj 8 dni na odpowiedź.

Dziękuję dobranoc;)

Opublikowano

kolego jak masz zamiar pisac takie glupoty ze mam 35 lat to nie pisz wogole w takich tematach jak ci sie nie podobaja mondziole

Opublikowano

Po 1. Nic nie widać.

Po 2. Naucz się korzystać z Sony Vegas.

Po 3. Kup frapsa.

Po 4. Jak nie wiesz co to tagi, nie rób filmów.

Po 5. Filmy rób w HD.

To tyle co mam do powiedzenia. A lordwyder udzielił bardzo trafną odpowiedź.

Innym razem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...