Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darkorbit]Klan

sake10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Proszę o jakieś zaproszenia do klanu w darkobit Dane:

10lvl

statek za 100k kredytów zbieram na ten za 30tys uri jeszcze 13tys uri brakuje za 2/3 dni będe miał

firma Mars(chyba taka nazwa)

A to pytanie do graczy DarkOrbit: czy znacie jakiś sposób jak zarobić szybko sporo URI?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam do klanu [P*H] Polish Husars jest tam dużo ludzi i dużo botów między innymi moderator "Inne Gry" No i mamy tam dużo kasy tylko pamietaj Husars przez jedno "s"

A co do sposobu to napisałem go już powinien być gdzieś na dole tytuł [DarkOrbit]Jak zarobić ale się nie narobić

@DaPik nie pozwalaj sobie ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

Albo jak grasz na pl2 to zapraszam do [MPC] klan jest od dziś ale jakbyś potrzebował kasy to na pewno ją dostaniesz.

@Atrox a co mi zrobisz ^^?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

ja bym mugł dojsc ale nie ma ts :D to niezbyt a potrzebowałbym z 20 baniek xDDDD ale dla kasy nie bede tylko dochodzil ^^

Spoko, ale swoje prywatne opinie zachowuj dla siebie, to tak na przyszłość.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Witam Was Proszę o jakieś zaproszenia do klanu w darkobit Dane:

10lvl

statek za 100k kredytów zbieram na ten za 30tys uri jeszcze 13tys uri brakuje za 2/3 dni będe miał

firma Mars(chyba taka nazwa)

A to pytanie do graczy DarkOrbit: czy znacie jakiś sposób jak zarobić szybko sporo URI?

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ZNALASŁEM KLAN DZIĘKI ZA OFERTY ALE JA GRAM % KONTAMI I KASE BULE TAK JAK W TYM PORADNIKU JAK CHCECIE LINK NA KONTA Z PREMKA NA 2 MIES BIG BOY-EM I 3 FLAX TO PISZCIE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...